Σασμός – Επιστρέφει και φέρνει τον Σασμό

Σασμός – Ο Αντώνης επισκέπτεται τη γιαγιά Ειρήνη για να ζητήσει τη βοήθειά της. Καταφέρνει να πείσει τη γιαγιά να υποκριθεί ότι είναι άρρωστη, με σκοπό να προκαλέσει την επιστροφή του Αντρέα από τα βουνά της Κρήτης. Τηλεφωνεί στον Αντρέα, προκαλώντας ανησυχία για την υγεία της, αλλά ο Τηλέμαχος του αποκαλύπτει ότι είναι παγίδα.

Σασμός – Επιστρέφει και φέρνει τον Σασμό

Ωστόσο, η γιαγιά Ειρήνη, πεισμένη ότι η απειλή για τον Αντρέα είναι πραγματική, τον ρωτά πού βρίσκεται. Ο Αντρέας, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο, κλείνει βιαστικά το τηλέφωνο, αποφασισμένος να διατηρήσει την κρυψώνα του. Τελικά, ο Αντρέας επιστρέφει στην Άνω Ποριά για τον γάμο της Αργυρώς και του Αστέρη. Η εμφάνισή του στον γάμο είναι η ανατροπή που περίμεναν όλοι. Με την παρουσία του, φέρνει τον πολυπόθητο σασμό μεταξύ των δύο οικογενειών.

Έτσι, ο Αντρέας, με την απροσδόκητη εμφάνισή του, ανατρέπει τις προσδοκίες και τη στάση των Σταματάκηδων, αφήνοντας πίσω του μια αίσθηση μετανόησης και ανακούφισης. Η επιστροφή του σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της σειράς, με τον πολυπόθητο σασμό να φέρνει ελπίδα για ειρήνη και εξομάλυνση ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ