Σασμός – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100

Σασμός – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100

Σασμός – Επεισόδιο 96

Κινδυνεύει ο Αστέρης στη φυλακή; Καθώς η ένταση ανεβαίνει μετά τον θάνατο του Σερραίου, ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη. Η μάνα του θα τον επισκεφτεί για πρώτη φορά στη φυλακή και η συνάντηση τους θα την κλονίσει. Ο Νικηφόρος έχει υποψίες ότι κάποιος τον παρακολουθεί, ενώ η Βασιλική που έχει ανασφάλειες για τη νέα της δουλειά βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Μαθιού. Είναι όμως πράγματι μόνοι τους; Η Στέλλα μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη…

Σασμός – Επεισόδιο 97

Μία επίθεση εναντίον του Αστέρη στη φυλακή θα φέρει τα πάνω κάτω. Η Θοδώρα παίρνει μία σοκαριστική απόφαση και καταφεύγει για υποστήριξη στον πλέον απίθανο σύμμαχο. Ο φόβος κυριεύει τις δύο αντίπαλες οικογένειες του χωριού, που ανησυχούν για χτύπημα αντεκδίκησης από την πλευρά των Βρουλάκηδων, γεγονός που ανησυχεί τόσο τον παπα – Μιχάλη, όσο και τον αστυνόμο. Ο Άγγελος ζητά από τη Στέλλα να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Θα καταφέρει να την πείσει; Η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Μαθιό να προσέχει. Εκείνος παίρνει τις συμβουλές της αψήφιστα, την ίδια ώρα που κάποιοι απεργάζονται ένα σκοτεινό σχέδιο, με σκοπό την οριστική του εξόντωση….

Σασμός – Επεισόδιο 98

Ένα σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού βρίσκεται στα σκαριά από τους Βρουλάκηδες και απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα. Η Θοδώρα ετοιμάζεται να κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά, ενώ ο Μανόλης ρίχνεται σε μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει το Γιώργη για τον χωρισμό τους. Η Μαρίνα βλέπει τον Άγγελο να παίρνει σιγά- σιγά τη θέση του παιδιού της στην καρδιά της Αργυρώς και της γιαγιάς Ειρήνης και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Ο Αστέρης από την άλλη πνίγεται στη φυλακή, καθώς οι ενοχές τον βασανίζουν. Για πρώτη φορά βλέπουμε τι πραγματικά συνέβη μεταξύ εκείνου και του Πέτρου.. Όμως το κακό δεν έχει τελειώσει ακόμα. Το προαίσθημα με το οποίο ξυπνά η Καλλιόπη γίνεται σημάδι: Ενώ ο Μαθιός ανεβαίνει στο βουνό με τη σκέψη της Βασιλικής, τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα…

Σασμός – Επεισόδιο 99

Ο Μαθιός τελευταία στιγμή γλιτώνει από τα όπλα των Βρουλάκηδων που τον σημαδεύουν. Ενώ η Θοδώρα παίρνει απόφασή να κρατήσει το μωρο. Η Στέλλα είναι απογοητευμένη από τη στάση της μητέρας της. Η σχέση της Θεοδώρας και του Γιώργη δείχνει να καλυτερεύει και έτσι ο Παντελής με την Άννα παίρνουν επιτέλους μία ανάσα. Ο Νικηφόρος δεν ακούει τις συμβουλές του Μαθιού και πηγαινοέρχεται στο Ηράκλειο.

Σασμός – Επεισόδιο 100

Ο Μαθιός συνεχίζει να είναι εξαγριωμένος με τους Βρουλάκηδες και στήνει μόνος του ένα παράτολμο σχέδιο και να τους επιτεθεί. Η αγωνία της Καλλιόπης μεγαλώνει γιατί δεν θέλει να χάσει και το δεύτερο της γιο από κοντά της, ενώ η Βασιλική φαίνεται πως θα έχει τον τελικό λόγο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός – Επεισόδιο  101, 102, 103, 104, 105

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός – Επεισόδιο 100Σασμός – Επεισόδιο 96Σασμός – Επεισόδιο 97Σασμός – Επεισόδιο 98Σασμός – Επεισόδιο 99