Σασμός – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9 Β΄ Κύκλος

Σασμός – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9 Β΄ Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9 Β΄ Κύκλος

Σασμός – Επεισόδιο 5 Β΄ Κύκλος

Κατά την ανάκριση της Καλλιόπης, επιμένει ότι σκότωσε τον Άγγελο. Παρά το γεγονός ότι όλοι πίστευαν ότι έλεγε ψέματα για να προστατεύσει τον γιο της, η ομολογία της Καλλιόπης ταίριαζε με τις συνθήκες της δολοφονίας του Άγγελου. Ο Αστέρης αναζήτησε επίσης τη Στέλλα για υποστήριξη. Στο μεταξύ, η Βασιλική έψαχνε την Αργυρώ για να την πείσει ότι ο Μαθιός ήταν αθώος. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανώλη. Ωστόσο, γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Άννα κατέθεσε κατά της Καλλιόπης. Την ίδια στιγμή, ο Μανώλης αποφασίζει να μιλήσει με την αστυνομία και ο ιερέας προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην επιστρέψει ποτέ. Ο Αντώνης σχεδιάζει τη σύλληψη της Καλλιόπης και καταστρώνει ένα σχέδιο για να εξασφαλίσει την ενοχή της.

Σασμός – Επεισόδιο 6 Β΄ Κύκλος

Η Αργυρώ είναι αγχωμένη λόγω του ότι ο Σταύρος τριγυρνά συνεχώς γύρω της. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός είναι σπασμένος όταν μαθαίνει ότι η Καλλιόπη διέπραξε τον φόνο. Ο Αντώνης προσπαθεί να βρει στοιχεία που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία. Ενώ ο Μανώλης δίνει κατάθεση στην αστυνομία, η Στέλλα συνεχίζει την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Η υγεία του Αστέρη επιδεινώνεται ενώ οδηγεί απερίσκεπτα. Η Αργυρώ είναι σχεδόν στο δρόμο του. Επιπλέον, η Ειρήνη συναντά εν αγνοία της τον χαμένο γιο της Παύλο – που νόμιζε ότι είχε πεθάνει είκοσι χρόνια πριν. Η στιγμή της αλήθειας για τον Παύλο έφτασε…

Σασμός – Επεισόδιο 7 Β΄ Κύκλος

Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Ειρήνη τους λόγους που έφυγε όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς η ομολογία της Καλλιόπης διαδίδεται στο χωριό από στόμα σε στόμα, η Μαρίνα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή της Αργυρώς. Επιπλέον, αν και ο Μαθιός ευτύχησε να βγει από τη φυλακή από τη Βασιλική και τον Νικηφόρο, φέρει ένα απαρηγόρητο βάρος που κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό ότι ο Παύλος ζει. Αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές για όλους τους Βρουλάκηδες.

Σασμός – Επεισόδιο 8 Β΄ Κύκλος

Την ίδια στιγμή η υγεία του Αστέρη κλονίζεται και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο που θεωρούσαν νεκρό εδώ και 20 χρόνια. Στη θέα του άντρα αυτού χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της και συνειδητοποιεί πως η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε.

Σασμός – Επεισόδιο 9 Β΄ Κύκλος

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός – Επεισόδιο 10, 11, 12, 13, 14 Β΄ Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΣασμόςΣασμός - Επεισόδιο 5 Β΄ ΚύκλοςΣασμός Β ΚύκλοςΣασμός – Επεισόδιο 6 Β΄ ΚύκλοςΣασμός – Επεισόδιο 7 Β΄ ΚύκλοςΣασμός – Επεισόδιο 8 Β΄ Κύκλος