Σασμός – Επεισόδιο 31: Η απόφαση της Θοδώρας ειναι οριστική

Σασμός – Επεισόδιο 31: Η Θοδώρα αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Γιώργο και δεν είναι διατεθειμένη να συγχωρέσει, καθώς η Μαρίνα δεν μπορεί να βρει χώρο για συγχώρεση στην ψυχή της αυτή τη στιγμή. Στο πλαίσιο αυτό, η Θοδώρα οργανώνει την αναχώρησή της από την Κρήτη προς την Αθήνα. Παράλληλα, η Βασιλική, επηρεασμένη από μια επίσκεψη του Νικηφόρου στο όνειρό της, αποφασίζει να απαλλάξει τον Μαθιό από το βάρος της εκδίκησης.

Σασμός – Επεισόδιο 31: Η απόφαση της Θοδώρας ειναι οριστική

Η Βασιλική πλέον δεν απαιτεί από τον Μαθιό να δολοφονήσει τον Λάζαρο. Αντ’ αυτού, αναλαμβάνει μαζί με την Καλλιόπη την εκτέλεση αυτού του «καθήκοντος», συμμαχώντας για τον σκοπό αυτό. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος αποκαλύπτει στον Αντώνη την τοποθεσία του κρησφύγετου του Λάζαρου. Ο Αντώνης επιχειρεί να συλλάβει τον Λάζαρο πριν τον προλάβουν οι Σταματάκηδες και τον σκοτώσουν, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος έχουν ήδη φυγαδεύσει τον Λάζαρο, αποτρέποντας έτσι τη σύλληψή του.

Η απόφαση της Θοδώρας να αφήσει πίσω τη σχέση της με τον Γιώργο και η αδυναμία της Μαρίνας να συγχωρέσει, καθώς και η απόφαση της Βασιλικής να απαλλάξει τον Μαθιό από την εκδίκηση, δείχνουν μια σειρά από δυναμικές αλλαγές στις σχέσεις των χαρακτήρων. Η Βασιλική, αντί να επιβαρύνει τον Μαθιό με το βάρος της εκδίκησης, αναλαμβάνει προσωπικά την εκτέλεση του σχεδίου της μαζί με την Καλλιόπη. Αυτή η αλλαγή στάσης αποτελεί ένδειξη της εξέλιξης του χαρακτήρα της και της αυξημένης αποφασιστικότητάς της.

Εν τω μεταξύ, η προσπάθεια του Αντώνη να συλλάβει τον Λάζαρο αποτυγχάνει λόγω της παρέμβασης του Ανδρέα και του Τηλέμαχου, οι οποίοι φυγαδεύουν τον Λάζαρο, αποδεικνύοντας την περίπλοκη φύση των σχέσεων και των συμμαχιών που υφίστανται στο πλαίσιο της ιστορίας. Η ανατροπή αυτή αποκαλύπτει την αβεβαιότητα και την αστάθεια που χαρακτηρίζουν τις δυναμικές των χαρακτήρων, καθώς και την αδυναμία πρόβλεψης των εξελίξεων.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερΣασμός – Επεισόδιο 31σποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος