Σασμός – Επεισόδιο 30: Ο Βαγγέλης μαθαίνει πως είναι αδελφή του Φαρμάκη

Σασμός – Επεισόδιο 30: Η Εύα, σχεδόν βέβαιη ότι ο Μαθιός δολοφόνησε τον Ευθύμη, εργάζεται εντατικά για να συνδέσει τις υποψίες της με στοιχεία. Με μεθοδικότητα, προσεγγίζει τη Βασιλική, επιδιώκοντας να “ψαρέψει” πληροφορίες και να συγκεντρώσει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί για τους Σταματάκηδες.

Σασμός – Επεισόδιο 30: Ο Βαγγέλης μαθαίνει πως είναι αδελφή του Φαρμάκη

Εργαζόμενη στο οινοποιείο μαζί με τον Βαγγέλη, η Εύα ανακαλύπτει συνεχώς γεγονότα που αφορούν τον κύκλο του αδελφού της, ανατρέποντας την κατάσταση. Ο Βαγγέλης, αντιλαμβανόμενος σύντομα ότι η Εύα είναι η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη, του μεγάλου ευεργέτη του, γίνεται ένας πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθειά της να εκδικηθεί το θάνατο του αδελφού της.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης, γεμάτος οργή και απέχθεια για τη μητέρα του, η οποία γνώριζε επί χρόνια ότι ο Μαθιός ήταν ο δολοφόνος του Στεφανή, αποκηρύσσει την οικογένειά του. Σε συνεργασία με τη Στέλλα, ξεκινά τις διαδικασίες για τον διαχωρισμό της περιουσίας.

Οι προσπάθειες του Μαθιού και της Βασιλικής να ανατρέψουν την κατάσταση αποτυγχάνουν παταγωδώς. Η Εύα, μέσα από την επιμονή και την εξυπνάδα της, καταφέρνει να παραμείνει ένα βήμα μπροστά, διατηρώντας τον έλεγχο της κατάστασης και πλησιάζοντας σταδιακά στον στόχο της: την αποκάλυψη της αλήθειας και τη δικαίωση του αδελφού της.

Η Εύα, με την αποφασιστικότητα και την επιμονή της, αποτελεί τον κεντρικό άξονα αυτής της ιστορίας, αποδεικνύοντας ότι η αλήθεια, όσο και αν κρύβεται, τελικά βρίσκει πάντα τον δρόμο της προς το φως.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερΣασμός – Επεισόδιο 30σποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος