Σασμός – Επεισόδιο 29: Απαιτεί να παραδώσουν τον Λάζαρο

Σασμός – Επεισόδιο 29: Η Θοδώρα, βασανισμένη από την αποβολή της και τρομαγμένη από εφιάλτες και φρικτές τύψεις, συναντά τη Μαρίνα και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον ρόλο της στον θάνατο του Πετρή, καθώς και τις υποψίες της ότι ο Πετρής ήταν ο δολοφόνος του Στεφανή. Η Μαρίνα, σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις, δυσκολεύεται να αποδεχτεί την αλήθεια και να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ο Αντώνης δεν της είχε ποτέ αποκαλύψει τα γεγονότα που έκαναν τον γιο της κύριο ύποπτο. Αγανακτισμένη, ζητά από τον Αντώνη να χωρίσουν.

Σασμός – Επεισόδιο 29: Απαιτεί να παραδώσουν τον Λάζαρο

Από την άλλη πλευρά, η γιαγιά Ειρήνη απαιτεί από τον Τηλέμαχο και τον Ανδρέα να παραδώσουν τον Λάζαρο στις Αρχές, αλλά τα παρακάλια της δεν βρίσκουν καμία ανταπόκριση. Η απόγνωση και η απογοήτευση της Ειρήνης είναι έκδηλες, καθώς βλέπει την οικογένειά της να βυθίζεται σε έναν φαύλο κύκλο αποφάσεων και συνεπειών.

Η Θοδώρα, από την πλευρά της, παλεύει με τα δικά της συναισθήματα ενοχής και τρόμου, καθώς η αποκάλυψη της αλήθειας προς τη Μαρίνα αποτελεί μια προσπάθεια αποκατάστασης και εξιλέωσης. Η εμπλοκή της στον θάνατο του Πετρή και οι υποψίες της για τον ρόλο του στον θάνατο του Στεφανή αποτελούν βαρίδια που την καταδιώκουν στον ύπνο της και στην καθημερινότητά της.

Η Μαρίνα, από την πλευρά της, βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, καθώς η αποκάλυψη της Θοδώρας την βάζει αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα που δεν ήθελε να αντιμετωπίσει. Η απόφασή της να χωρίσει με τον Αντώνη είναι ένδειξη της απογοήτευσης και της απελπισίας της να βρει κάποια σταθερότητα και αλήθεια στη ζωή της.

Τέλος, ο Τηλέμαχος και ο Ανδρέας, αντιμέτωποι με τις απαιτήσεις της γιαγιάς τους, Ειρήνης, να παραδώσουν τον Λάζαρο στις Αρχές, βρίσκονται σε μια δύσκολη θέση. Η απόφασή τους να μην ανταποκριθούν στα παρακάλια της δείχνει την περίπλοκη φύση των οικογενειακών δεσμών και των αξιών που τους καθοδηγούν, ακόμη και σε στιγμές κρίσης.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερΣασμός – Επεισόδιο 29σποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος