Σασμός – Επεισόδιο 150, 151, 152, 153

Σασμός – Επεισόδιο 150, 151, 152, 153 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός – Επεισόδιο 150, 151, 152, 153

Από τη μια ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο στη σειρά Σασμός και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ, ενώ από την άλλη εκείνη νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας. Ο Άγγελος δε ξέρει τίποτα ακόμα για όλα αυτά, αλλά βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα σκοτεινά νερά της σύγκρουσής του με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες. Μαρίνα και Αντώνης αποφασίζουν να προχωρήσουν τη ζωή τους. Αλλά ενώ μοιράζονται επιτέλους τα καλά νέα με τα παιδιά… δυο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Σασμός – Επεισόδιο 150

Ο Γεράσιμος παίρνει τελικά απόφαση να αποκαλύψει στον Καραπάνο ότι είναι ο πατέρας του. Το σχέδιο του Άγγελου, για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωράει κανονικά. Ο Αστέρης ανυποψίαστος νιώθει ότι παίρνει μια οικονομική ανάσα. Τα δύο ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν, ο Μαθιός με τη Βασιλική και ο Αντώνης με τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Αργυρώ σε μία βόλτα με τη Μαρίνα θα έχει μια πολύ δύσκολή συνάντηση. Πώς θα αντιδράσει όταν θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά από καιρό με τον Αστέρη; Ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο, μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη.

Σασμός – Επεισόδιο 151

Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς πέρνα κρίση, την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της εντείνεται. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων βγαίνουν και είναι… αποκαρδιωτικά. Η Αργυρώ πάσχει από σοβαρή νευροπάθεια και πρέπει άμεσα να υποβληθεί στις απαραίτητες θεραπείες. Την ώρα που η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο να ηρεμήσει, αλλά εκείνος την αγνοεί, ο Σταύρος εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα του στον γάμο του. Έχει αλλάξει απέναντι μου, δεν είναι όπως παλιά. Όσο περνά ο καιρός όλο και απομακρύνεται, λέει ο Σταύρος στη Μαρίνα κι εκείνη αποφασίσει να μην κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι, αντιμετωπίζει την Αργυρώ κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει. Τι έχεις πάθει; Τι σου συμβαίνει; Μετά από όλα αυτά που περάσαμε έχεις μία ευκαιρία να ευτυχήσεις και την πετάς, την ρωτάει, όμως η Αργυρώ δεν είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει τι πραγματικά την απασχολεί.

Σασμός – Επεισόδιο 152

Εν τω μεταξύ, ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο. ο όποιος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπο του ένα νέο φίλο. Η απόφασή του Άγγελου να αγοράσει το κτήμα τον Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Αστέρη με τον Μαθιό που βλέπουν τις ελπίδες τους για το μαγαζί να εξανεμίζονται και τα χρέη να γιγαντώνονται. Θα μείνουμε στον δρόμο, λέει ο Μαθιός δείχνοντας έχει κυριευτεί από απελπισία. Η Καλλιόπη από την άλλη αρνείται να δεχτεί πως κι η τελευταία γη τον Σταματάκηδων θα πέσει στα χέρια του Βρουλάκη και είναι αποφασισμένη να αναβάλει δράση. Ο Άγγελος, όμως, ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ πάσχει από νεφροπάθεια και πλέον έχει σοβαρότερες έγνοιες. Δεν πρέπει να το περάσεις μόνη σου όλο αυτό. Θα είμαι δίπλα σου, της εξομολογείται, με την Αργυρώ να του λέει πως δε νιώθει έτοιμη να αποκαλύψει στην οικογένεια της το μυστικό της. Έτσι κρυφά από όλους ξεκινάει αιμοκάθαρση, ελπίζοντας πως η υγεία της θα παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης. Θα εισακουστούν τελικά οι προσευχές της ή μετά το πρόβλημα υγείας θα ακολουθήσει το διαζύγιο; Η αλήθεια είναι πως όσο περνούν οι μέρες η κρίση στον γάμο της με τον Σταύρο κορυφώνεται και το χάσμα που τους χωρίζει μοιάζει να είναι… αγεφύρωτο.

Σασμός – Επεισόδιο 153

Η απόφαση του Άγγελου να αγοράσει το κτήμα των Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Αστέρη με το Μαθιό που βλέπουν τις ελπίδες τους για το μαγαζί να εξανεμίζονται και τα χρέη να γιγαντώνονται. Η Καλλιόπη από την άλλη αρνείται να δεχτεί πως κι η τελευταία γη των Σταματάκηδων θα πέσει στα χέρια του Βρουλάκη. Ο Άγγελος, όμως, έχει σοβαρότερες έγνοιες. Ο Αστέρης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Σταύρο και την Αργυρώ. Η Καλλιόπη μετά από μια συνάντηση με τον Άγγελο προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Αστέρη από την πώληση του κτήματος. Ένα παραλίγο ατύχημα θα φέρει τον Μανόλη και την Κλαίρη ξανά κοντά. Ο Αντώνης ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα του με τη Μαρίνα. Στο σπίτι της Αργυρώς όλα είναι έτοιμα. Οι καλεσμένοι καταφθάνουν. Εκείνη όμως, μαθαίνει ότι η υγεία της κρέμεται από μία κλωστή.

Σασμός – Επεισόδιο 154

Ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή. Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στο Σταύρο και τη Βασιλική, ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώνεται, και οδηγείται άμεσα για αιμοκάθαρση. Ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, ερχόμενος για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση μαζί του.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός – Επεισόδιο 154, 155, 156, 157

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός – Επεισόδιο 150Σασμός – Επεισόδιο 151Σασμός – Επεισόδιο 152Σασμός – Επεισόδιο 153