Σασμός επεισόδια: Το μενταγιόν και ο θάνατος του Νικηφόρου

Σασμός επεισόδια: Στο τέλος της δεύτερης σεζόν, παρά το γεγονός ότι η Βασιλική έχει αποφύγει την τραγωδία ενός σοβαρού τροχαίου, το πεπρωμένο έχει άλλα σχέδια για εκείνη.

Σασμός επεισόδια: Το μενταγιόν και ο θάνατος του Νικηφόρου

Η Καλλιόπη, μια γυναίκα που είχε αποφασίσει να ξεγράψει το παρελθόν της με τους Βρουλάκηδες και ελπίζει σε ένα ευτυχισμένο μέλλον για τον Αστέρη και την Αργυρώ, βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη κατάσταση. Ο Βασίλης Σταματάκης, πρώην συγκρατούμενος του αποβιώσαντος συζύγου της, της φέρνει ένα μενταγιόν και μια σκοτεινή αποκάλυψη: ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο άνθρωπος πίσω από τον θάνατο του συζύγου της.

Με το μίσος της Καλλιόπης να φουντώνει ξανά, διατάζει τον Αστέρη και τον Μαθιό να εκδικηθούν. Ωστόσο, αμφότεροι αρνούνται να γίνουν δολοφόνοι. Σε αυτό το στάδιο, ο Νικηφόρος αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο νεαρός αναζητά τον Παύλο, και οι πράξεις του οδηγούν σε μια σφοδρή σύγκρουση στο καφενείο.

Η κατάσταση στο καφενείο κλιμακώνεται ραγδαία, με τον Νικηφόρο να βρίσκεται στο επίκεντρο. Λίγο πριν πυροβολήσει τον Παύλο, ένας φίλος του Παύλου εμφανίζεται από το πουθενά και πυροβολεί τον Νικηφόρο. Ο νεαρός μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Βασιλική, μαθαίνοντας την τραγική είδηση, σπεύδει στο πλευρό του γιου της. Οι δύο τους έχουν μια συγκινητική στιγμή πριν τη χειρουργική επέμβαση. Όμως, σε ένα σοκαριστικό και άξαφνο γεγονός, οι παλμοί του Νικηφόρου χάνονται, σηματοδοτώντας την απώλεια μιας άλλης ζωής σε αυτό το περίπλοκο δράμα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

epeisodianea epeisodiaΣασμόςΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφαΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός τraileσασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτρειλερ σασμος