Σασμός επεισόδια – θέλω μόνο σασμό – Τέλος οι θάνατοι

Σασμός επεισόδια – Τελειώνει Οριστικά η σειρά “Σασμός” στον ALPHA, με μια καθοριστική στιγμή της Καλλιόπης να γράφει το τέλος. Πριν ολοκληρωθεί η σειρά μετά από τρεις σεζόν, μια μεγάλη απώλεια θα βυθίσει την Άνω Ποριά στο πένθος: αυτή του Μαθιόυ.

Σασμός επεισόδια – θέλω μόνο σασμό – Τέλος οι θάνατοι

Ο Μαθιός θα γίνει στόχος ξανά από τους Μουντάκηδες και θα πέσει νεκρός, καθώς εκείνοι ζητούν εκδίκηση για τον φόνο του Λάζαρου. Πριν όμως σκοτωθεί, θα δούμε τον Μαθιό να κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη του, αφού η Βασιλική θα γεννήσει. Η Βασιλική και η Καλλιόπη θα βυθιστούν στο πένθος και ο Αστέρης θα καταρρεύσει για τον αδερφό του. “Κάμε κουράγιο νύφη μου, για το κορίτσι σου και όταν μεγαλώσει να της πεις τι γενναίος άντρας ήταν ο πατέρας της,” θα πει η Καλλιόπη στη Βασιλική. “Κι εσύ τι θα κάνεις;” θα ρωτήσει η Βασιλική. “Αυτό που έπρεπε να έχω κάνει από καιρό,” θα απαντήσει η Καλλιόπη.

Η Καλλιόπη θα καλέσει σε συμβούλιο τις οικογένειες του χωριού και τους εκπροσώπους των Μουντάκηδων. “Τέλος το αίμα! Θέλω μόνο ειρήνη στο χωριό, θέλω μόνο σασμό,” θα δηλώσει, αναστατώνοντας όσους περίμεναν ότι θα ζητήσει εκδίκηση για τον φόνο του Μαθιού. Λίγο καιρό αργότερα, ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς θα φέρει ξανά χαρά στο χωριό, κλείνοντας με μια αίσθηση ελπίδας και ανανέωσης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ