Σασμός επεισόδια – Σκοτώνονται για τα μάτια της Θοδώρας

Σασμός επεισόδια – Όταν ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει ότι ο Γιώργος ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Θοδώρα, η αντίδρασή του θα είναι αναπάντεχη για τον Γιώργο. Θα ρωτήσει εκνευρισμένος τον αστυνόμο Βιδάλη: “Γιατί δεν μου το ανακοίνωσε προσωπικά ότι σκοπεύει να παντρευτεί;”, προκαλώντας την οργή του αστυνόμου.

Σασμός επεισόδια – Σκοτώνονται για τα μάτια της Θοδώρας

“Γιατί πρέπει να σε ενημερώσει γι’ αυτό; Από τη στιγμή που παντρευόμαστε, τέρμα οι ανταλλαγές”, του απαντά ο αστυνόμος, ξανά αναστατώνοντάς τον. Ο Τηλέμαχος δηλώνει: “Είμαι φίλος της και για να το πιστέψω αυτό, πρέπει να το ακούσω από το στόμα της.” Η παρουσία της Ντίνας και του Μύρου δεν επηρεάζει τους δύο άνδρες, οι οποίοι τελικά έρχονται σε σύγκρουση. Ο διοικητής της Ανω Ποριάς ακούει την έντονη συζήτηση έξω από το γραφείο του και πληροφορείται για το επεισόδιο μεταξύ του φίλου και συναδέλφου του και του Τηλέμαχου.

«Στράβωσε, Αντώνη, που θα παντρευ τούμε με τη Θοδώρα», θα εξηγήσει ο Γιώργος και ο Αντώνης παίρνοντας τον λόγο θα τονίσει: «Μην του δίνεις ση- μασία. Σου το έχω πει. Δεν έχει καμία σχέση με δαύτον η Θοδώρα σου». Τότε ο Γιώργος θυμάται ότι ο διοικητής είχε δίκιο, καθώς η φιλία της Θοδώρας με τον Τηλέμαχο είχε αναπτυχθεί όταν εκείνη χρειάστηκε βοήθεια στο δρόμο και εκείνος βρέθηκε στο σημείο. Οι δύο άντρες συνεχίζουν να έχουν εντάσεις, ακόμα κι αν η Θοδώρα δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Γιώργο για άλλον καθώς έχει μάτια μόνο για εκείνον.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ