Σασμός Επεισόδια – Πληρωμένοι δολοφόνοι τον βγάζουν απο την μέση

Σασμός Επεισόδια – Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της τρίτης και τελευταίας σεζόν της σειράς, οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια τελική αναμέτρηση με τα λάθη, τα εγκλήματα και τις λανθασμένες επιλογές τους.

Σασμός Επεισόδια – Πληρωμένοι δολοφόνοι τον βγάζουν απο την μέση

Μία από αυτές τις προσωπικότητες είναι και η Εύα. Η Εύα, καταβροχθίζεται από μια εκδικητική μανία έναντι του Μαθιού και της Θοδώρας, χάνοντας τον τελευταίο σύμμαχο της, τον Παύλο. Σύμφωνα με προηγούμενη αναφορά μας, ο Παύλος, έχοντας ανακαλύψει τις εγκληματικές πράξεις των άλλων δύο, αποφασίζει να τη σταματήσει πριν προλάβει να βλάψει άλλον. Καταδίδει λοιπόν την Εύα στην αστυνομία, οδηγώντας τη στη φυλακή. Αυτή η κίνηση, όμως, όχι μόνο δεν την σταματά, αλλά την εξοργίζει περισσότερο.

Από την φυλακή, σχεδιάζει μεθοδικά εκδίκηση για όσους την πολέμησαν, με πρώτο στόχο τον πρώην σύντροφό της, τον Παύλο. Η Εύα επικοινωνεί με δικούς της έξω από τη φυλακή και τους δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Παύλο, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για την κατάστασή της και τον θάνατο του Ευθύμη. Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος πιστεύει πως μπορεί να ζήσει μια ήρεμη ζωή τώρα που η Εύα είναι στη φυλακή, χωρίς να φαντάζεται πως είναι στο στόχαστρο της πρώην του εταίρου.

Οι συνεργοί της Εύας παρακολουθούν τον Παύλο, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να τον επιτεθούν. Και αυτή η στιγμή έρχεται. Όταν ο Παύλος κυκλοφορεί αμέριμνος στο χωριό, οι πληρωμένοι δολοφόνοι τον σημαδεύουν και τον πυροβολούν. Μετά από αυτό το γεγονός, τίποτα δεν θα είναι ίδιο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ