Σασμός επεισόδια – Πιάνεται σαν το ποντίκι στην φάκα

Σασμός επεισόδια – Ο Αντώνης δημιουργεί έναν κόλπο με τη γιαγιά που, φαίνεται να φέρνει αποτελέσματα. Ο Αντρέας επικοινωνεί μαζί της και οι Αρχές εντοπίζουν το στίγμα του. Ωστόσο, ο αστυνόμος της Ανω Ποριάς παραξενεύεται όταν διαπιστώνει που βρίσκεται ο άντρας. “Στη Βάρνα; Τι κάνει εκεί;”, αναρωτιέται ο Γιώργος, ενώ ο Αντώνης εξηγεί: “Ίσως είναι ένα από τα κόλπα του. Μπορεί να δείχνει το στίγμα του εκεί, αλλά να είναι κοντά μας στην πραγματικότητα.”

Σασμός επεισόδια – Πιάνεται σαν το ποντίκι στην φάκα

Απευθυνόμενος στη Ντίνα, ο Αντώνης προτρέπει: “Ντίνα, ψάξε κάθε λιμάνι στη Βάρνα. Ίσως να μην έχει επιστρέψει στα καράβια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.” Την ίδια στιγμή, η Βασιλική αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα, προκαλώντας τον σχετικά με τον θάνατο του Λάζαρου. Αδυνατεί να αντιληφθεί ότι ο Χρήστος έχει έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι του. Βλέποντάς την ταλαιπωρημένη, ο εισαγγελέας της παραγγέλνει μια πορτοκαλάδα, ενώ αυτή την καταναλώνει αφήνοντας αποτυπώματα στο ποτήρι.

Μόλις η Βασιλική φεύγει απο το αστυνομικό τμήμα, ο εισαγγελέας το πακετάρει με προσοχή για δείγμα DNA. “Να γίνει ταυτοποίηση με το δείγμα που βρέθηκε στο κρησφύγετο, παρακαλώ,” διατάζει στη γραμματέα του. Η Μαρίνα δείχνει αδιάφορη απέναντι στον Μαθιό. Του δίνει μια ημέρα περιθώριο να παραδοθεί μόνος του, αλλά θα εκπληρώσει την υπόσχεσή του στον Αντώνη. Η γιαγιά Ειρήνη, ωστόσο, τον παροτρύνει να περιμένει για χάρη της κόρης του, κάτι που τον φέρνει σε σκέψη. Η γιαγιά, για να έχει ήσυχη τη συνείδησή της, του το υποδεικνύει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ