Σασμός επεισόδια – Όταν τελέψουν οι Σταματάκηδες, θα ησυχάσω

Σασμός επεισόδια – Οι Μουντάκηδες εξαπολύουν την επόμενη επίθεσή τους μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Αστέρης μετά την πυρκαγιά, προσπαθώντας να τον δηλητηριάσουν. Ωστόσο, ο Αστέρης καταφέρνει και πάλι να επιβιώσει. Η αποτυχία των Μουντάκηδων τους γεμίζει απελπισία, ενώ ο Αντώνης και ο εισαγγελέας διατηρούν την ελπίδα ότι η μάχη δεν έχει τελειώσει.

Σασμός επεισόδια – Όταν τελέψουν οι Σταματάκηδες, θα ησυχάσω

Συνιστούν στον Μαθιό και την οικογένειά του να κρατήσουν χαμηλό προφίλ μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Μαθιό πρέπει να μείνεις ήσυχος και να μην προκαλέσεις τον Μανούσο και τη φαμελιά του. Μου το υπόσχεσαι;» Ο Μαθιός, για να αποφύγει τον έλεγχο της αστυνομίας, συμφωνεί. Παρά τη σύσταση του Αντώνη, ο Μαθιός σχεδιάζει την επόμενη κίνηση του. Αυτός και η Βασιλική αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τους Μουντάκηδες με ισότητα και αποφασιστικότητα. Δεν αργεί η στιγμή που το ζευγάρι, παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους, ψάχνει τους Μουντάκηδες κρυφά για να βάλει ένα τέλος στον πόλεμο.

Παράλληλα, ο Μανούσος παραμένει κρυμμένος, και ο Γιάννος που τον βρίσκει σε μια αποθήκη, του λέει: «Σε ψάχνουν παντού αδελφέ. Την έχουν στημένη έξω από τα σπίτια μας. Πόσο θα μείνεις εδώ κρυμμένος;» Ο Μανούσος απαντά: «Όταν ξετελέψουν οι Σταματάκηδες». Η μοίρα του Μαθιού και της Βασιλικής είναι τραγική. Οι Μουντάκηδες τους σκοτώνουν πριν προλάβουν να αντιδράσουν. Το ζευγάρι κλείνει τα μάτια του ειρηνικά, χαμογελώντας, καθώς βλέπει τον γιο τους, Νικηφόρο, να τους ανοίγει την αγκαλιά του.

Αμέσως μετά, ο Μανούσος Μουντάκης παραδίνεται στην αστυνομία της Άνω Ποριάς, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το θάνατο του ζευγαριού. Η βεντέτα μεταξύ των Μουντάκηδων και των Σταματάκηδων σταματά εδώ, αφήνοντας όμως ένα μεγάλο πλήγμα στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, και δεν θα υπάρξει καμία σκέψη για εκδίκηση. Ο θάνατος έχει κορεστεί για όλους, και μόνο ένα πράγμα μπορεί να φέρει την ειρήνη και τη δικαίωση: ο σάσμος. Η νέα εποχή στο χωριό αρχίζει με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς. Η ένωση αυτή θα φέρει το οριστικό τέλος της πιο αιματηρής βεντέτας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ