Σασμός Επεισόδια – Ο Βρουλάκης της ρίχνει άκυρο

Σασμός Επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Αντρέας Βρουλάκης θα δράσει ανατρεπτικά, ακυρώνοντας τη σχέση του με την Εύα. Η πλοκή θα αναπτύχθεί με τον Αντρέα να βρίσκεται στο περιθώριο, χάνοντας σταδιακά σχέσεις με ανθρώπους γύρω του. Ωστόσο, ένα άτομο θα είναι εκεί για να τον στηρίξει.

Σασμός Επεισόδια – Ο Βρουλάκης της ρίχνει άκυρο

Κατά τη διάρκεια του σχεδίου του για εκδίκηση, ο Αντρέας θα αντιμετωπίσει την απόσταση που θα παίρνει ο αδελφός του, Τηλέμαχος, ο οποίος θα του ανακοινώσει την απόφασή του να αποσυρθεί από τα σχέδια του. Ο Τηλέμαχος θα εκφράσει την επιθυμία του να ζήσει μια ήρεμη ζωή με τα παιδιά του, αναδεικνύοντας έναν νέο τρόπο ζωής. Στο μεταξύ, η γιαγιά Ειρήνη θα έχει ένα κακό προαίσθημα και θα παροτρύνει τον Αντρέα να αφήσει για πάντα την Κρήτη.

Από την άλλη πλευρά, ο ξάδελφος του Παύλος θα προσπαθήσει να είναι δίπλα του, αλλά ο Αντρέας με τα ψέματά του θα τον απομακρύνει. Σε αυτό το σημείο, η μοναδική στήριξη που θα έχει ο Αντρέας θα είναι από την Εύα. Αυτός θα της δηλώσει ότι η φιλία τους είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο, ενώ θα της εξομολογηθεί να μην τον κατηγορήσει για κάτι, διότι δεν επιθυμεί ερωτικές περιπέτειες μαζί της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ