Σασμός επεισόδια: Ο Πέτρος μαθαίνει την σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη

Σασμός επεισόδια: Η αλήθεια έρχεται στο φως! Ο Πέτρος μαθαίνει την σχέση που έχει η Αργυρώ με τον Αστέρη Σταματάκη και ο πανικός σκορπίζεται, στη σειρά Σασμός. Μπορεί τα δύο αδέλφια να είναι πολύ αγαπημένα, η είδηση αυτή, όμως, θα φέρει εντάσεις ανάμεσά τους.

Σασμός επεισόδια: Ο Πέτρος μαθαίνει την σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη

Ο Πέτρος και ο Αστέρης κρατούν μία τυπική συμπεριφορά. Ο ένας τρέφει για τον άλλον εκτίμηση και σεβασμό. Δεν αφήνουν την βεντέτα αυτή να τους στιγματίσει, δίνοντας το σωστό παράδειγμα στην Κρήτη.

Παρόλο που ο Πετρής δεν τρέφει αρνητικά συναισθήματα για τον Αστέρη, θα νευριάσει πάρα πολύ με την αδελφή του. Θα συνειδητοποιήσει πως ο λόγος που έμεινε στην Κρήτη η Αργυρώ δεν είναι μόνο η οικογένειά της, αλλά και ο Σταματάκης!

Η απογοήτευση θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπο του Πετρή. Από τη μία στεναχωριέται που η Αργυρώ του έκρυψε ένα τόσο μεγάλο μυστικό, ενώ από την άλλη φοβάται για την τύχη της αδελφής του.

Η βεντέτα δεν έχει κατευναστεί. Μπορεί οι αρχές να έχουν στρέψει αλλού το βλέμμα τους, σχετικά με τον δολοφόνο του Στεφανή, οι δύο οικογένειες, όμως, βρίσκονται στα μαχαίρια. Ειδικά, η Μαρίνα και η Καλλιόπη δε θα δέχονταν ποτέ αυτή την σχέση.

Ο Πέτρος και η Αργυρώ συγκρούονται, στη σειρά Σασμός. Άλλωστε, το να ερωτευτεί η αδελφή του τον γιο του φονιά του πατέρα τους, δεν είναι λίγο. Ο καυγάς θα ξεκινήσει ανάμεσά τους.

Στο τέλος, όμως, θα επικρατήσει η αδελφική αγάπη και η αλληλοκατανόηση. Ο Πέτρος θα σταθεί η ασπίδα της Αργυρώς, αφήνοντάς τη να ζήσει τον μεγάλο της αυτόν έρωτα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός επεισόδιαΣασμός Πέτρος