Σασμός Επεισόδια – Ο Πετρής αργό σβήνει – Ράκος η Αργυρώ

Σασμός Επεισόδια – Η Αργυρώ και ο Αστέρης βρίσκονται για μία ακόμα φορά σε κατάσταση αναστάτωσης στα νέα επεισόδια της σειράς. Αυτή τη φορά, ο λόγος είναι ο γιος τους.

Σασμός Επεισόδια – Ο Πετρής αργό σβήνει – Ράκος η Αργυρώ

Η οικογένεια Σταματάκη βρίσκεται σε έντονη ανησυχία λόγω της υγείας του Αστέρη, ο οποίος αντιμετωπίζει ξαφνικά προβλήματα υγείας. Η Καλλιόπη είναι ανήσυχη και η Αργυρώ αυτοκατηγορείται, φοβούμενη ότι η κατάσταση του Αστέρη οφείλεται στη δωρεά νεφρού που του έκανε. Ωστόσο, ο Δημήτρης την διαβεβαιώνει πως δεν έχει ευθύνη. Παράλληλα, μια άλλη ανησυχία εκδηλώνεται όταν ο μικρός Πετρής αρρωσταίνει ξανά. Η Αργυρώ ενημερώνει τη μητέρα της και την παρηγορεί, διαβεβαιώνοντάς την πως δεν χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο.

Ο Αστέρης, βλέποντας τον γιο του, εκφράζει τη λύπη του και ρωτά την Αργυρώ τι μπορούν να κάνουν για να τον βοηθήσουν. Ο γιατρός στη συνέχεια ενημερώνει ότι ο Πετρής θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η Αργυρώ δεν μπορεί να αντέξει τη σκέψη να υποφέρει ο μικρός της και αγωνίζεται με τις δοκιμασίες που τους έρχονται. Ο Αστέρης στέκεται δίπλα της, την ενθαρρύνει και τη στηρίζει με κάθε τρόπο, προσπαθώντας να την καθησυχάσει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ