Σασμός επεισόδια – Ο Παντελής στοχοποιεί τον Μαθιό

Σασμός επεισόδια – Ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης επισκέπτεται το καφενείο του χωριού για να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια Σταματάκη. Στον χώρο αυτό, συναντά τον Παντελή, ο οποίος εκδηλώνει έτοιμο ενδιαφέρον να συνεργαστεί και να τον βοηθήσει στις έρευνές του.

Σασμός επεισόδια – Ο Παντελής στοχοποιεί τον Μαθιό

Αναφέρει στον εισαγγελέα πως ο Μαθιός, ξάδελφος του Στεφανή, είχε κακή συμπεριφορά απέναντι στη Βασιλική, κάτι που γνώριζε καλά. Ο Χρήστος εκφράζει τη χαρά του για τη γνωριμία τους, το ίδιο κάνει και ο Παντελής απο την πλευρά του ενώ ταυτόχρονα δεν μπορεί να αποτρέψει τη φαντασίωσή του πως ίσως κάποια στιγμή γίνει και επίσημος βοηθός του εισαγγελέα. Την ίδια στιγμή, η Εύα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από τον πλέον απρόσμενο άνθρωπο, ενώ η ζήλια της Θοδώρας για τον Γιώργο φουντώνει, οδηγώντας τη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Καλλιόπη προτείνει μια λύση για να βγει η νύφη της από το αδιέξοδο, καθώς τα αποτελέσματα του τεστ πλησιάζουν. Ο Μαθιός, απελπισμένος ότι θα χάσει τη Βασιλική, που θα βρεθεί στη φυλακή, προτείνει μια απεγνωσμένη λύση στο πρόβλημα, που θα αφήσει τους πάντες έκπληκτους. «Έτσι μου έρχεται να σε πάρω και να φύγουμε μακριά. Να το σκάσουμε κάπου που δεν θα μας βρει κανείς», λέει στη γυναίκα της ζωής του και εκείνη μένει αποσβολωμένη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ