Σασμός Επεισόδια: Ο λόγος που ο Αμερικάνος παίρνει τον φόνο πάνω του!

Σασμός Επεισόδια: Οι λόγοι που το κάνει αυτό ο Αμερικάνος είναι πολλοί, και σε αυτούς εμπλέκεται και ο Καραπάνος, αρχηγός των φυλακών, όμως ο Αμερικάνος ομολογώντας τον φόνο στην σειρά Σασμός πείθει τους πάντες, εκτός από τον Αντώνη Φραγκιαδάκη. Μια σοκαριστική ομολογία έρχεται στα επόμενα επεισόδια από τον Αμερικάνο, ισοβίτη των φυλακών ο οποίος θα πει σε όλους πως αυτός σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη.

Σασμός Επεισόδια: Ο λόγος που ο Αμερικάνος παίρνει τον φόνο πάνω του!

Όσο και αν ομολόγησε και πήρε το κρίμα πάνω του προκαλώντας αναστάτωση στους πάντες, τον Αντώνη Φραγκιαδάκη δεν κατάφερε να τον πείσει καθώς είναι χρόνια στο κουρμπέτι, έχουν δει πολλά τα μάτια και βαθιά μέσα του γνωρίζει πάρα πολύ καλά ποιος κρύβετε πίσω από την δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη αλλά χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, τα χέρια του παραμένουν ακόμα δεμένα.

Η ομολογία του Αμερικάνου θα σοκάρει τους πάντες στην Κρήτη καθώς η υπόθεση του Στεφανή μπορεί να μην έκλεισε αλλά μετά από όλα αυτά τα δεινά που συνέβησαν έμεινε για λίγο στην άκρη. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει και για τον Νικηφόρο με την Βασιλική oι οποίοι ήλπιζαν πως κάποια στιγμή θα βρεθεί ο φονιάς.

Μπορεί να βρέθηκε, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αυτός. Ο Αντώνης κάνει τα πάντα για να μάθει το λόγο για τον οποίο ο Αμερικάνος ομολόγησε τον φόνο του Στεφανή και το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα καταφέρει. Η συνέχει απρόβλεπτη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΣασμόςΣασμός επεισόδια