Σασμός Επεισόδια – Μια έκρηξη του στοιχίζει την ζωή

Σασμός Επεισόδια – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA υπόσχονται να προσφέρουν ένταση και ανατροπές, καθώς η Εύα δίνει εντολή για μια νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Μαθιού. Οι σχέσεις φαίνεται να ανατρέπονται, με τον Μαθιό να μην μπορεί να βρει ηρεμία και ευτυχία με τη Βασιλική.

Σασμός Επεισόδια – Μια έκρηξη του στοιχίζει την ζωή

Ο Αντρέας εξαφανίζεται, αλλά η Εύα εμφανίζεται πιο αποφασισμένη από ποτέ, με σκοπό να εκδικηθεί για τον Ευθύμη. Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι η Εύα είχε παγώσει τα σχέδιά της εναντίον του Μαθιού, αλλά νέα στοιχεία την πείθουν ότι εκείνος φέρει ευθύνη για τη δολοφονία του αδερφού της. Αποφασισμένη να επιβάλει δικαιοσύνη, δίνει εντολή να τοποθετηθεί εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του Μαθιού. Τα επόμενα λεπτά εξελίσσονται δραματικά, αλλά το σχέδιο της Εύας δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο.

Καθώς ο Μαθιός ζητάει να μετακινηθεί το αυτοκίνητό του, η έκρηξη συμβαίνει, κοστίζοντας τη ζωή ενός υπαλλήλου του. Ο Μαθιός γίνεται μάρτυρας του περιστατικού και είναι σοκαρισμένος, ενώ αποκαλύπτεται ότι η Εύα είχε στήσει μια ενέδρα θανάτου. Η Εύα, πληγωμένη από την απώλεια ενός ανθρώπου που δε φταίει, αισθάνεται ενοχές. Οι Σταματάκηδες προσπαθούν να προστατευθούν, καθώς αντιλαμβάνονται ότι κάποιος θέλει να βλάψει τον Μαθιό. Το δράμα εξελίσσεται με ανατροπές και συναισθηματική ένταση, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται για το μέλλον των χαρακτήρων και τις εξελίξεις στον κόσμο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ