Σασμός επεισόδια – Μάρτυρας κλειδί ξελασπώνει την Βασιλική

Σασμός επεισόδια – Η Καλλιόπη ήταν η πρώτη που διαισθάνθηκε πως κάτι κακό θα συμβεί μεταξύ του Μαθιού και της Βασιλικής, όταν είδε τη φωτογραφία του γάμου τους να πέφτει και να σπάει σε χίλια κομμάτια.

Σασμός επεισόδια – Μάρτυρας κλειδί ξελασπώνει την Βασιλική

Έτσι, όταν ο γιος της την πληροφόρησε για την σύλληψη της γυναίκας του από τον Γιακωβάκη και την ομάδα του, επιβεβαίωσε το κακό που ήξερε πως θα τους χτυπήσει την πόρτ τα. «Όχι τη Βασιλική μας, όχι το κορίτσι μας, μωρέ. Δεν έκανε τίποτα, είναι αθώα», θα φωνάξει και θα πει στους γιους της πως θα πάει να μιλήσει η ίδια στον Χρήστο για να την αφήσει ελεύθερη. Ο Αστέρης, που θα διατηρεί την ψυχραιμία του, δεν θα την αφήσει τονίζοντάς της πως μόνο χειρότερα θα κάνει τα πράγματα αν βρεθεί μαζί του και πως το καλύτερο για όλους θα ήταν να τελειώσει πρώτα η ανάκριση.

Η καπετάνισσα που ξέρει ότι η νύφη της είναι αθώα και πως δεν φταίει εκείνη για τον φόνο του Λάζάρου, θα μιλήσει στη Στέλλα, στην οποία και θα αποκαλύψει πως θέλει να δώσει κατάθεση για να βοηθήσει τη Βασιλική. Και όντως, η δικηγόρος της τελευταίας θα ισχυριστεί ενώπιον του Χρήστου πως υπάρχει μάρτυρας που εξακριβώνει το πώς έγιναν τα πράγματα εκείνη τη νύχτα στο βουνό αφήνοντάς τον άναυδο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ