Σασμός επεισόδια – Καθαρίζει τον μασκοφόρο

Σασμός επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Εύα θα βρίσκεται νεκρή μέσα στο κελί της, και το τραγικό τέλος της θα αποκαλυφθεί με μια σειρά δραματικών γεγονότων.

Σασμός επεισόδια – Καθαρίζει τον μασκοφόρο

Όλα ξεκινούν όταν ο Μαθιός και η Βασιλική λαμβάνουν ένα απειλητικό σημείωμα σχετικά με το αγέννητο παιδί τους. Ο εισαγγελέας και η Στέλλα νιώθουν πιεσμένοι από την απειλή, και στη συνέχεια, η δικηγόρος πέφτει αναίσθητη στη μέση του δρόμου από μια σύριγγα που φυτεύεται στο λαιμό της. Ο μυστικός αστυνομικός που ακολουθεί τη Στέλλα ενημερώνει αμέσως τη Ντίνα και, μαζί με έναν αστυνομικό, ακολουθούν τον άντρα. Κατά τη σύλληψή του, η Ντίνα αντιμετωπίζει την απειλή και τον σκοτώνει.

Ο Αντώνης και ο Γιώργος αναγνωρίζουν ότι αυτός ο άντρας ήταν ο μασκοφόρος με το τατουάζ στο χέρι που έσπειρε τον τρόμο στην Άνω Ποριά. Ο Χρήστος συνειδητοποιεί ότι η Εύα είχε σχεδιάσει την επίθεση στη Στέλλα από τη φυλακή ως εκδίκηση για τη φυλάκισή της. Δίνει εντολή στον Γιώργο να την επισκεφτεί και να πάρει την ομολογία της.

Παράλληλα, η Βασιλική και ο παπά Μιχάλης επιθυμούν να μιλήσουν με την Εύα, αλλά αυτό δεν είναι πλέον δυνατόν, καθώς εκείνη εντοπίζεται νεκρή μέσα στο κελί της. Η είδηση του θάνατου της φτάνει στον Χρήστο από τον διευθυντή των φυλακών. Ο εισαγγελέας και ο Παύλος σοκάρονται από την είδηση, και αργότερα διαπιστώνουν ότι η Εύα πιθανότατα αυτοκτόνησε, όπως και ο αδερφός της, Ευθύμης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ