Σασμός επεισόδια – Η Τελευταία γλυκόπικρη σκηνή έρχεται στις 7 Ιουλίου

Σασμός επεισόδια – Η σειρά ALPHA συγκλονίζει με το επερχόμενο καταιγιστικό τελευταίο επεισόδιο, που θα επηρεάσει βαθιά τους ήρωες της. Οι τίτλοι τέλους θα πέσουν στις 7 Ιουλίου, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στους τηλεθεατές.

Σασμός επεισόδια – Η Τελευταία γλυκόπικρη σκηνή έρχεται στις 7 Ιουλίου

Ο Γιώργος και η Θοδώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, καθώς η Θοδώρα είναι έγκυος. Το ζευγάρι σχεδιάζει έναν θρησκευτικό γάμο, με κουμπάρους τον Αντώνη και τη Μαρίνα. Επίσης, ο Αστέρης και η Αργυρώ ανακοινώνουν τον γάμο τους, ενώ η Στέλλα και ο Χρήστος βρίσκουν το ευτυχισμένο τέλος που πάντα ονειρευόντουσαν. Επιπλέον, η Καλλιόπη και ο Παύλος ενώνουν τις ζωές τους όχι μόνο προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά. Μαζί με τις χαρές, όμως, έρχονται και οι λύπες. Η αγαπημένη γιαγιά Ειρήνη αφήνει την τελευταία της πνοή λίγο πριν την ολοκλήρωση της σειράς, βυθίζοντας το χωριό σε βαθιά θλίψη.

Παράλληλα, ο Αστέρης συναντά τον τραγικό θάνατο του από σφαίρα των Μουντάκηδων, αφήνοντας πίσω του θλίψη και θλίψη στους αγαπημένους του. Καθώς η σειρά πλησιάζει στο τέλος της, οι θεατές προετοιμάζονται για μια αποχαιρετιστήρια ανασκόπηση γεμάτη με συναισθήματα και αναμνήσεις. Οι τελευταίες στιγμές του ALPHA θα παραμείνουν αξέχαστες για κάθε θεατή, αφήνοντας πίσω τους ένα κενό και μια επιθυμία για περισσότερα επεισόδια που δεν θα γίνουν ποτέ.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ