Σασμός επεισόδια: Η κραυγή αγωνίας του Σταύρου στην Αργυρώ!

Σασμός επεισόδια: Μετά το φωνητικό μήνυμα του Αστέρη, η Αργυρώ θα λυγίσει. Θα δεχτεί να συναντηθούν από κοντά, θέλοντας να ακούσει επιτέλους όσα έχει να της πει. Εκείνος, θα αρχίσει να ελπίζει για το μέλλον τους, με αποτέλεσμα το πάθος τους να φουντώνει. Μία σχέση που θα περάσει από σαράντα κύματα. Ένας έρωτας που θα δοκιμαστεί αρκετά και θα φέρει σε δύσκολη θέση την οικογένεια των Βρουλάκηδων. Η Αργυρώ και ο Σταύρος θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με το διαζύγιο αυτό να γίνεται θέμα συζήτησης στο χωριό.

Σασμός επεισόδια: Η κραυγή αγωνίας του Σταύρου στην Αργυρώ!

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Τα συναισθήματα που πάλευε να κρατήσει τόσο καιρό θαμμένα μέσα της, βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο έρωτάς της για τον Αστέρη δε κρύβεται, οι κρυφές συναντήσεις τους συνεχίζονται και ο Σταύρος αντιλαμβάνεται πως δε χωράει σε αυτό το “τρίγωνο” που έχει δημιουργηθεί.

Έτσι, μία μέρα κοιτάζει την Αργυρώ στα μάτια και της ανακοινώνει πως θα φύγει, θα μαζέψει τα πράγματά του και θα φύγει από το σπίτι, παρά τις πιέσεις της Μαρίνας που θα του ζητήσει να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση του. Η Αργυρώ, βλέποντας τον Σταύρο να αποχωρεί από τη ζωή της, δε κάνει καμία κίνηση. Τον παρακολουθεί σιωπηλή, γνωρίζοντας μέσα της πως αυτό είναι το καλύτερο, για όλους. Θα πέσει πολύ κλάμα στον νέο κύκλο!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΣασμόςΣασμός επεισόδια