Σασμός Επεισόδια – Η καπετάνισσα βάφει τα χέρια της με αίμα

Σασμός Επεισόδια – Η καλλιτέχνης Μαρία Τζομπανάκη, η οποία υποδύεται με εντυπωσιακό τρόπο την καπετάνισσα Καλλιόπη στον δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, αποκάλυψε στην πρόσφατη συνέντευξή της τι ακριβώς μπορεί να επιτύχει η Καλλιόπη σε σχέση με τον αινιγματικό Αντρέα.

Σασμός Επεισόδια – Η καπετάνισσα βάφει τα χέρια της με αίμα

Στο πλαίσιο της συνέντευξης της, η Μαρία Τζομπανάκη εξέφρασε τις σκέψεις της για την εξέλιξη του ρόλου της Καλλιόπης, εστιάζοντας στην επικείμενη σύγκρουση με τον Αντρέα Βρουλάκη. “Η Καλλιόπη δεν παραδέχεται καμία αβεβαιότητα μέχρις ότου παρουσιαστούν αποδεικτικά στοιχεία για τον ένοχο του φόνου του συζύγου της. Αν και διακριτική και αποφασιστική ως χαρακτήρας, αρνείται να παραβεί τη δικαιοσύνη. Βρίσκεται σε ένα σημείο από κοντά στην αναμέτρησή της με τον Αντρέα Βρουλάκη”, ανέφερε η ηθοποιός.

Σχετικά με το ενδεχόμενο της Καλλιόπης να βάψει τα χέρια της με αίμα, η Μαρία Τζομπανάκη διαμόρφωσε ξεκάθαρη θέση. “Αν η Καλλιόπη βρεθεί αντιμέτωπη με την ανάγκη να υπερασπιστεί τη ζωή των παιδιών της και την αγνότητα των προθέσεών της – και, επομένως, του ονόματός της – τότε θα χρησιμοποιήσει ακόμη και την έσχατη λύση. Η Καλλιόπη θα βάψει τα χέρια της με αίμα μόνον όταν η δικαιοσύνη θα έχει εκπληρωθεί και το αίμα του συζύγου της θα έχει ”ξεχρεωθεί”.

Σε αυτήν την περίπτωση, η ίδια θα αποκτήσει την απαλλαγή που τόσο πολύ επιθυμεί”, κατέληξε η Μαρία Τζομπανάκη, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα στην σειρά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ