Σασμός Επεισόδια – Η Καπετάνισσα στριμώχνει τον εισαγγελέα

Σασμός Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Καλλιόπη προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον εισαγγελέα, δίχως να ρωτήσει κανέναν. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

 

Σασμός Επεισόδια – Η Καπετάνισσα στριμώχνει τον εισαγγελέα

Οι εξελίξεις αναμένονται ταραχώδεις καθώς η αλήθεια αποκαλύπτεται. Η Μαρίνα και η Θοδώρα κάνουν μια συμφωνία για να κρατήσουν μακριά τις υποψίες από τη σχέση τους. Λίγο πριν αποκαλυφθεί η εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου στη σειρά, ο Μαθιός δημιουργεί άθελά του ένα ακόμα πρόβλημα. Παράλληλα, η Καλλιόπη επισκέπτεται τον Γιακωβάκη, παρακαλώντας τον να μην ενοχλήσει την οικογένειά της.

Τα αποτελέσματα του επαναληπτικού ελέγχου του DNA των Σταματάκηδων προκαλούν μια σημαντική ανατροπή. Παράλληλα, η Εύα συνεχίζει τα σατανικά της σχέδια, εστιάζοντας στον Μαθιό ως ύποπτο για το θάνατο του Ευθύμη.

Ταυτόχρονα, ο Τόλης βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο με τη Λεμονιά. Στο σπίτι των Σταματάκηδων, στήνεται γλέντι ενώ η Μαρίνα αντιμετωπίζει τον Αντώνη και τον καλεί να αναλάβει τις ευθύνες του. Το μυαλό όλων στρέφεται στο μέλλον, σε μια ζωή που φαίνεται να απειλείται από το παρελθόν και τις επιλογές τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ