Σασμός επεισόδια – Η Καπετάνισσα λερώνει τα χέρια της με αίμα

Σασμός επεισόδια – Η Σειρά επιστρέφει με μια έκρηξη δράματος, αφήνοντας τον Ανδρέα Βρουλάκη αντιμέτωπο με αποκαλύψεις που θα ταράξουν τον κόσμο του. Η Καλλιόπη, γεμάτη οργή, αντιμετωπίζει τον Ανδρέα για να αποσπάσει τις απαντήσεις που επιθυμεί. “Εσύ τίναξες όλο το χωριό στον αέρα, έστειλες στον τάφο τον εγγονό μου και σχεδόν έστειλες και τον Μαθιό μου.

Σασμός επεισόδια – Η Καπετάνισσα λερώνει τα χέρια της με αίμα

Τώρα, μοναδικό πράγμα που θέλω να ξέρω, είναι αν έδωσες την εντολή για τον θάνατο του άντρα μου;”, ρωτά με αποφασιστικότητα. Ο Ανδρέας, χωρίς αναστολές, αναγνωρίζει την ευθύνη του: “Ναι, το έκανα. Εκείνο έπρεπε να συμβεί και το έκανα. Αίμα για αίμα. Ο Βασίλης για τον Μάρκο. Δεν έχεις τη δύναμη να με σκοτώσεις. Δεν είσαι δολοφόνος,” αντικρούει με αδιαμαρτύρητη σιγουριά.

“Για τον φόνο του άντρα μου, θα βάψω τα χέρια μου με το αίμα του φονιά,” απαντά η Καλλιόπη, διατηρώντας τον έλεγχο. Κατόπιν προτροπής για προσοχή, αποκαλύπτει την αλήθεια που θα καταστρέψει τον κόσμο του Ανδρέα: “Ο Βασίλης που εντολήσατε να σκοτωθεί ήταν ο θείος σας, ενώ ο Νικηφόρος ήταν ο ανιψιός σας. Δεν είσαι γιος του Μανούσου. Ο πραγματικός σου πατέρας ήταν ο Ρούσσος.”

Ένας πυροβολισμός διακόπτει τη συνομιλία, και ο Ανδρέας εξαφανίζεται χωρίς ίχνος. Η αποκάλυψη της αλήθειας σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας περιπέτειας, καθώς η ζωή του Ανδρέα συνταράσσεται από τα ανατριχιαστικά γεγονότα που έρχονται στο φως. Η μοίρα του Αντρέα αναστατώνεται, και οι συνέπειες των πράξεών του απειλούν να αλλάξουν τη ζωή όλων των εμπλεκομένων.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ