Σασμός Επεισόδια: Η γυναίκα που μπαίνει σφήνα σε Αστέρη και Αργυρώ!

Σασμός Επεισόδια: Μπορεί μετά τον Αστέρη η Στέλλα να δώρισε την καρδιά της στον Γεράσιμο, όμως η σχέση τους δεν κατάφερε να επιβιώσει. Η δεύτερη σεζόν φέρνει ανατροπές. Η Στέλλα αρχίζει να δένεται όλο και περισσότερο με τους Σταματάκηδες, ειδικά μετά την σύλληψη του Μαθιού. Ως δικηγόρος αποφασίζει να αναλάβει δράση, για να τον αθωώσει. Φαίνεται πως κάποιοι μεγάλοι έρωτες δε διαγράφονται τόσο εύκολα.

Σασμός Επεισόδια: Η γυναίκα που μπαίνει σφήνα σε Αστέρη και Αργυρώ!

Αυτό την φέρνει όλο και πιο κοντά με τον Αστέρη. Εκείνος, μόνος και μελαγχολικός, την ευχαριστεί για όσα έχει κάνει για τον ίδιο, αλλά και για την οικογένειά του. Η Στέλλα βλέπει στα μάτια του την μοναξιά κι αρχίζει να πιστεύει ξανά πως υπάρχει μέλλον με τον Αστέρη. Ο έρωτάς της φουντώνει. Άθελά της, αρχίζει να τον προσεγγίζει ξανά ερωτικά. Ένα περίεργο παιχνίδι ξεκινά, με τον Αστέρη να ξεκαθαρίζει τη θέση του απέναντί της, μέσα από την απόμακρη στάση του.

Οι κρυφές συναντήσεις τους ξεκινούν και ο μεγάλος τους έρωτας ζωντανεύει. Η Στέλλα αναμένεται να πληγωθεί για άλλη μια φορά, από την ίδια γυναίκα. Η Στέλλα κάνει τα πάντα για να τον παρηγορήσει. Μέσα της ελπίζει πως ο Αστέρης θα της δώσει ξανά μια ευκαιρία. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως η Αργυρώ έχει αρχίσει να αναθεωρεί για τον Αστέρη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΣασμόςΣασμός επεισόδια