Σασμός επεισόδια – Η διαθήκη του Φαρμάκη βάζει φωτιά στον Μαθιό

Σασμός επεισόδια – Στα νέα επεισόδια της σειράς, πρόκειται να γίνουν ανατροπές που θα συγκλονίσουν το κοινό. Ο Ευθύμης Φαρμάκης, παρόλο που βρίσκεται πια στον τάφο, έχει αφήσει πίσω του ένα σχέδιο που κινεί τα νήματα της ιστορίας. Μια εκδίκηση που καταφθάνει από τον άλλο κόσμο, οργανωμένη με προσοχή από τον Ευθύμη.

Σασμός επεισόδια – Η διαθήκη του Φαρμάκη βάζει φωτιά στον Μαθιό

Αυτή η εκδίκηση έχει δύο όψεις. Από τη μία, είναι εκείνη που δίνει τη δυνατότητα σε ορισμένους να ανασάνουν, να σωθούν από τα λάθη τους ή ακόμη και να λάβουν δεύτερες ευκαιρίες. Από την άλλη, είναι εκείνη που θα φέρει την αναμενόμενη τιμωρία σε αυτούς που την έχουν αξίζει.

Μέσα σε αυτό το σχέδιο, πρωταγωνιστεί η διαθήκη του Φαρμάκη. Μια διαθήκη που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για τις προθέσεις του. Στο επίκεντρο της βρίσκεται ο Μαθιός, ένας άνθρωπος που πρέπει να αναγνωρίσει τα λάθη του και να πληρώσει για αυτά. Πέρα από την οικονομική έννοια, πρέπει να πληρώσει με το να αποκαλυφθεί στον κόσμο η πραγματική του ταυτότητα και τι είναι πραγματικά ικανός να κάνει.

Ο Φαρμάκης είχε δει πέρα από την προσωπική εκδίκηση. Είχε κατανοήσει την αναγκαιότητα να φέρει στο φως τα σκοτεινά μυστικά του Μαθιού. Και το κέντρο αυτής της αποκάλυψης είναι ο αδελφός του Μαθιού. Παρέδωσε το μέρος της διαθήκης που αναφερόταν σε αυτόν στον Αστέρη, ο οποίος αποτελεί μια κρίσιμη φιγούρα στην ανάπτυξη της ιστορίας.

Ο Αστέρης, όταν έρχεται αντιμέτωπος με τα γεγονότα, δεν μπορεί να πιστέψει τα μάτια και τα αυτιά του. Ανακαλύπτει πως ο αδελφός του, τον οποίο πίστευε και είχε εμπιστευτεί τόσα χρόνια, είχε έναν κρυφό ρόλο στη δολοφονία του ξάδελφού τους, του Στεφανή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΗ διαθήκη του Φαρμάκη βάζει φωτιά στον ΜαθιόΣασμόςΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφαΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός τraileσασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτρειλερ σασμος