Σασμός επεισόδια: Η Άσπα ζει τον εφιάλτη ξανά! Τι συνέβη;

Σασμός επεισόδια: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μία λάθος κίνηση θα σκορπίσει ξανά τον τρόμο. Ο Κώστας θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο και θα ορμήξει στην Άσπα, κακοποιώντας την ξανά. Ο Κώστας θέλει να κάνει τα πάντα, για να είναι ξανά μαζί με την Άσπα. Αρνείται να δεχτεί την κατάσταση και να προχωρήσει τη ζωή του. Παρόλο που ο Αστέρης και ο Μαθιός του δίνουν δουλειά στο αλουμινάδικο, εκείνος δεν κάνει βήματα μπροστά. Θέλει να διεκδικήσει την Άσπα, με κάθε κόστος.

Σασμός επεισόδια: Η Άσπα ζει τον εφιάλτη ξανά! Τι συνέβη;

Η νεαρή ηρωίδα θα βρεθεί βαριά τραυματισμένη στο έδαφος. Ο εφιάλτης της έχει ξεκινήσει. Πλέον δε μπορεί να αναπνεύσει, να αισθανθεί σιγουριά. Ο Κώστας, προκειμένου να είναι μαζί με την Άσπα, ξεπερνάει κάθε όριο. Η Άσπα καταρρέει. Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Ο Άγγελος δε μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην αγαπημένη του. Εκείνη προσπαθεί να το κρατήσει μυστικό, για να μην τον βάλει σε κίνδυνο. Τα νέα όμως διαδίδονται. Ο Κώστας άπλωσε ξανά χέρι κι αυτή τη φορά δε τον σώζει τίποτα.

Θα καταφέρει να βρει ξανά τη δύναμη η Άσπα να μιλήσει; Θα αποκαλύψει στις αρχές πως ο πρώην σύζυγός της την χτύπησε για άλλη μια φορά; Πλέον τρέμει στην ιδέα πως τα αγαπημένα της άτομα θα πάθουν κακό, για αυτό και σιωπά. Ο Κώστας δε σταματά εκεί. Θέλει να απομακρύνει τον Άγγελο από το πλευρό της αγαπημένης του, με κάθε κόστος. Σχεδιάζει το επόμενο χτύπημά του.  Ο Άγγελος σύντομα αναμένεται να τραυματιστεί θανάσιμα από τα χέρια του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΣασμόςΣασμός επεισόδια