Σασμός Επεισόδια – Η αλήθεια μαχαιριά στην καρδιά του Αντρέα

Σασμός Επεισόδια – Η χαριστική βολή από τη γιαγιά Ειρήνη πλήτει τον Αντρέα στην σειρά, ανατρέποντας τον κόσμο του. Με έναν αέρα απορίας, ο Αντρέας ρωτάει: “Τί είναι αυτό τώρα, θεία; Κάποιο νέο αστείο για να μας διώξει απ’ το χωριό μια και καλή;”

Σασμός Επεισόδια – Η αλήθεια μαχαιριά στην καρδιά του Αντρέα

Η γιαγιά Ειρήνη, ωστόσο, έκρυβε την αλήθεια για καιρό. “Όχι, αγόρι μου. Ο λόγος που κρατούσα το στόμα μου κλειστό είναι πως εσύ και ο Τηλέμαχος είστε παιδιά του Ρούσσου, έχετε αίμα Σταματάκη. Φοβόμουν την αντίδρασή σου, γι’ αυτό σε παρακαλούσα να φύγεις, για να μην μάθεις. Μα εδώ δεν έχω άλλη επιλογή, γιατί η αλήθεια μπορεί να σε σκοτώσει”, αποκρίθηκε με βαριά καρδιά. Ο Αντρέας αισθάνθηκε το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Ο κόσμος του αναστατώθηκε. Αναχωρεί από το χωριό, άφηνει πίσω του τον Σασμό, τον τόπο που θεωρούσε πάντα το σπίτι του. Τα βήματα του συνδυαζόνται με τον θρήνο της φύσης, καθώς ο Σασμός αποχαιρετά έναν από τους δικούς του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα ίχνη του Αντρέα χάνονται μια για πάντα. Ο Αντρέας άφηνει πίσω το παρελθόν του, αναζητώντας ένα μέλλον που δεν θα έχει τις σκιές των αποκαλύψεων και των ερωτημάτων που τον συνόδευαν. Η απόφαση του να φύγει αποτελεί ένα βαθύτατο κεφάλαιο στην ιστορία του Σασμού. Η περιπλάνηση του συμβολίζει την αναζήτηση της αλήθειας, της ταυτότητας και του προορισμού. Και καθώς τα ίχνη του χάνονται, ο Αντρέας ανοίγει ένα κενό στην καρδιά της σειράς, αφήνοντας το χωριό να αντιμετωπίσει το μέλλον του με μια νέα προοπτική.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ