Σασμός επεισόδια – Η αγάπη τους νικάει τα πάντα

Σασμός επεισόδια – Η παρουσία του Ρούσσου στο χωριό έχει προκαλέσει την οργή του Αντρέα και μάλιστα έγινε η αφορμή της επιστροφής του. Ο Τηλέμαχος μαθαίνει τι συνέβη στο παρελθόν και επιτίθεται στον Ρούσσο, αλλά ο Παύλος τον επιπλήττει για τη συμπεριφορά του.

Σασμός επεισόδια – Η αγάπη τους νικάει τα πάντα

Λίγο μετά, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί. Ωστόσο, κατά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα, ο άντρας θυσιάζεται για να σώσει τον Ρούσσο, στον οποίο έχει στήσει ενέδρα θανάτου ο Αντρέας, και τραυματίζεται θανάσιμα. Ο Μαθιός, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, υποκύπτει στα τραύματά του και μάλιστα αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Βασιλικής. Η τελευταία βυθίζεται στη θλίψη ακόμη μία φορά και κανείς δεν μπορεί να την επαναφέρει. Ούτε καν το μωρό της μπορεί να την κάνει να σκεφτεί αισιόδοξα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βασιλική βρίσκεται στα όρια της τρέλας και έχοντας τη μικρή Ματθίλδη στην αγκαλιά της θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. Πηγαίνει στην άκρη του γκρεμού και είναι έτοιμη να πηδήξει, καθώς πιστεύει πως έτσι θα βρεθεί ξανά κοντά στον Μαθιό και τον Νικηφόρο. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, φαντάζεται πως βλέπει μπροστά της τον Μαθιό, ο οποίος της ζητάει να κάνει πίσω, να συνεχίσει τη ζωή της, να μεγαλώσει το παιδί τους με αγάπη και να κάνει τα πάντα προκειμένου να δώσει τέλος στη βεντέτα. Και πράγματι, η Βασιλική κάνει πίσω, ενώ μία βάφτιση γίνεται η αφορμή για τον σασμό.

Ο παπάς και η Καλλιόπη προτείνουν μία λύση, ώστε να γίνει επιτέλους ο πολυπόθητος σασμός και να σταματήσουν η αιματοχυσία και η καταστροφή. Συγκεκριμένα, προτείνουν να βαφτίσει ο Παύλος το μωρό. Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα, ο Αντώνης συνειδητοποιεί με πίκρα πως όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι ήξεραν για τον δολοφόνο του Στεφανή εκτός από εκείνον. Λίγο πριν πάρει την απόφαση για το αν θα κλείσει την υπόθεση με τον σωστό ένοχο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα, το οποίο θα ορίσει αν θα νικήσει ο αστυνόμος ή ο άνθρωπος μέσα του.

Τρία χρόνια αργότερα, οι δύο οικογένειες ζουν πια συμφιλιωμένες και ετοιμάζονται για τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, που θα επισφραγίσει το μεγάλο φινάλε. Όμως, λίγο πριν από το τέλος, ακόμη μία έκπληξη περιμένει τους ήρωες. Η Αργυρώ ανακαλύπτει πως είναι ξανά έγκυος και το νέο δίνει χαρά και ελπίδα για το μέλλον σε όλους. Ο σασμός γίνεται με τον πιο γλυκό τρόπο και οι δύο οικογένειες κάνουν ειρήνη αποφασισμένες να μη χαθεί κανένας άλλος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ