Σασμός Επεισόδια: Έτσι θα ξεκινήσουν να βλέπονται Αργυρώ και Αστέρης!

Σασμός Επεισόδια: Όσο κι αν η Αργυρώ παλεύει με τα συναισθήματά της, όσο κι αν προσπαθεί να τον κρατά μακριά της, εκείνος κάνει τα πάντα για να την προσεγγίσει. Συνεχίζει να ελπίζει, συνεχίζει να βλέπει στα μάτια της ένα κοινό μέλλον μαζί της. Ο έρωτας δε θα αργήσει να φουντώσει για τους δύο πρωταγωνιστές. Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα ξεκινήσουν να βγαίνουν κρυφά, με τον παθιασμένο τους έρωτα να έρχεται ξανά στην επιφάνεια.

Σασμός Επεισόδια: Έτσι θα ξεκινήσουν να βλέπονται Αργυρώ και Αστέρης!

Στη δεύτερη σεζόν, η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται ξανά κοντά, αλλά αυτή τη φορά στα κρυφά. Ζουν την ίδια την ιστορία, όπως στις αρχές που έκρυβαν τον παράνομο έρωτά τους. Ο Αστέρης την καλεί για να μιλήσουν, κάπου απομακρυσμένα. Της εξηγεί πως πέθανε ο Πετρής, την κοιτά στα μάτια και της ζητά συγγνώμη. Εκείνη τον ικετεύει να μην ελπίζει για τους δυο τους.

Η στάση της θα αλλάξει μέσα στο σπίτι, οι ενοχές της θα την πνίξουν και ο Σταύρος θα αρχίσει να την υποψιάζεται. Βέβαια, όπως όλα δείχνουν, οι συναντήσεις τους θα συνεχιστούν. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα συνεχίσουν να βγαίνουν στα κρυφά, μη μπορώντας να συγκρατήσουν το πάθος τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΣασμόςΣασμός επεισόδια