Σασμός επεισόδια – Δύσκολες ώρες – Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή

Σασμός επεισόδια – Ο Χρήστος Γιακωβάκης βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ένα κύκλωμα, που παλιότερα είχε αποκαλυφθεί, αρχίζει να τον απειλεί εκ νέου.

Σασμός επεισόδια – Δύσκολες ώρες – Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή

Αρχικά, άγνωστοι τηλεφωνούν σε αυτόν, προειδοποιώντας τον για εκδίκηση. Στη συνέχεια, βρίσκει τα λάστιχα του αυτοκινήτου του σκασμένα, ενώ ακολουθεί η απειλή με μια φωτογραφία της Στέλλας να φτάνει στο γραφείο του. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν εισβάλλουν στο σπίτι του, καταστρέφοντας τα πάντα και αφήνοντας ένα βραχιόλι της Στέλλας ως απειλητικό μήνυμα. Αντιμέτωπος με τις απειλές, ο Χρήστος αποφασίζει να μην υποχωρήσει.

Στον συνεργάτη του, τον Αντώνη, εκφράζει την απόφασή του να μην απομακρυνθεί από το νησί, πείθοντάς τον να μην ανησυχεί γι’ αυτόν. Συνειδητοποιώντας την ανάγκη του να παραμείνει στη θέση του, ο Αντώνης υποστηρίζει την απόφασή του. Ωστόσο, η απόφαση του Χρήστου επηρεάζει τη Στέλλα. Ζητάει εξηγήσεις για την αλλαγή στη συμπεριφορά του, μαθαίνοντας την αλήθεια που αρνείται να την δεχτεί. Όλα όμως αλλάζουν όταν η δικηγόρος μαθαίνει για την επίθεση που δέχεται ο εισαγγελέας.

Καθώς ο Χρήστος επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Αντώνη, μπαίνοντας στο σπίτι του δέχεται ξαφνικά επίθεση από άγνωστο άντρα. Οι φίλοι του τον βρίσκουν τραυματισμένο και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ενώ και η Στέλλα τρέχει να τον δει. Ο Χρήστος, αντιμέτωπος με τον κίνδυνο και τις απειλές, παραμένει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ενώ οι φίλοι και η Στέλλα στέκονται στο πλευρό του, έτοιμοι να τον υποστηρίξουν σε αυτήν την αναμέτρηση με το έγκλημα και την απειλή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ