Σασμός Επεισόδια – Δεν είσαι κόρη μου εσύ – Χάσου απο τα μάτια μου

Σασμός Επεισόδια – Ο Τηλέμαχος, γεμάτος οργή και αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια, αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να εκδικηθεί τον Μαθιό. Ο Παύλος, παλιός φίλος και φύλακας συνειδήσεων, προσπαθεί ανεπιτυχώς να τον εμποδίσει. Ο Τηλέμαχος, όμως, εξαγριωμένος και αποφασισμένος, δεν ακούει λόγια.

Σασμός Επεισόδια – Δεν είσαι κόρη μου εσύ – Χάσου απο τα μάτια μου

Η Καλλιόπη, η μόνη που κρατά τα κλειδιά των απαντήσεων, σιωπηλή και αποφασισμένη, αρνείται να μιλήσει, φοβούμενη ότι κάθε λέξη της θα προκαλέσει μια ακόμη βεντέτα. Έτσι, οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων περιπλέκονται ακόμη περισσότερο. Ταυτόχρονα, οι εξελίξεις στους Βρουλάκηδες ταράζουν την ηρεμία τους. Αντί να είναι ενωμένοι, μια αναπάντεχη εξέλιξη φέρνει τα πάνω κάτω. Η Μαρίνα, μια μέρα, επισκέπτεται το νεκροταφείο και ανάβει το καντήλι του Βασίλη Σταματάκη.

Αναπάντεχα, εμφανίζεται η γιαγιά Ειρήνη και την κατηγορεί για προδοσία, αμφισβητώντας την καταγωγή της. Ένας άγριος καβγάς ξεσπά, με τη γιαγιά να της λέει πως δεν είσαι κόρη μου εσύ και αποφασίζει να απομακρυνθεί από το σπίτι. Αυτή η απροσδόκητη κίνηση ταράζει την Αργυρώ, που προσπαθεί να επαναφέρει την ειρήνη μεταξύ μητέρας και γιαγιάς. Ωστόσο, η προσπάθεια της αποτυγχάνει, καθώς η οργή εξακολουθεί να κυριαρχεί.

Για πρώτη φορά, οι δύο γυναίκες που πάντα ήταν ενωμένες, φαίνεται να απομακρύνονται η μία από την άλλη, δημιουργώντας ένα χάσμα στις σχέσεις τους. Η αγωνία και η ένταση κλιμακώνονται, αφήνοντας τον αναγνώστη με αναπάντητα ερωτήματα και μια αίσθηση αναμονής για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ