Σασμός επεισόδια – Αυτός δολοφόνησε την Εύα

Σασμός επεισόδια – Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά θα σαρώσουν το κοινό, αφού θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος της Εύας. Ο Γιακωβάκης, μετά τον θάνατο της, ενδιαφέρεται να ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβονταν πίσω από τη σχέση της με τον Μαθιό, απευθυνόμενος στον Βαγγέλη για περισσότερες πληροφορίες.

Σασμός επεισόδια – Αυτός δολοφόνησε την Εύα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ρούσσος αρνείται στην Καλλιόπη την ευθύνη για την αποστολή χρημάτων στην οικογένεια του εργάτη που πέθανε. Ωστόσο, ο Παύλος είναι πεπεισμένος ότι η Εύα ήταν η αποστολέας. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό, πως σκότωσε τον Στεφανή, και εκτοξεύεται από την οργή της επειδή κανείς δεν της αποκάλυψε το μυστικό αυτό. Αποφασίζει, λοιπόν, να μιλήσει στον Αντώνη. Η Εύα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δραματική κατάσταση στη φυλακή, καθώς η υγεία της χειροτερεύει ξαφνικά.

Προσπαθούν να τη μεταφέρουν στο ιατρείο, αλλά είναι πλέον αργά. Η γυναίκα αφήνει την τελευταία της πνοή. Η αστυνομία και ο εισαγγελέας προσπαθούν να διερευνήσουν την αιτία του θανάτου της. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για δηλητηρίαση. Κάποιος ήθελε να την αφανίσει, και το κατάφερε με τρόπο που δεν άφησε κανένα ίχνος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ