Σασμός επεισόδια – Αυτός απειλεί τον Βρουλάκη

Σασμός επεισόδια – Ο Αντρέας βιώνει μια συνάντηση που υπόσχεται να ρίξει τα σχέδιά του σε κρίση. Ο Θανάσης, χρησιμοποιώντας απειλές, αναγκάζει τον Αντρέα να αντιμετωπίσει έναν εσωτερικό συναγερμό. Η απελπισία τον οδηγεί στην Εύα, ζητώντας βοήθεια για να αντιμετωπίσει την απειλή του Θανάση.

Σασμός επεισόδια – Αυτός απειλεί τον Βρουλάκη

Παράλληλα, ο παπα-Μιχάλης εργάζεται εναγωνίως προκειμένου να πείσει τη Βασιλική να επανασυνδεθεί με την Αργυρώ, αλλά οι προσπάθειές του δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Η Βασιλική παραμένει αποφασισμένη να μην ανοίξει και πάλι την καρδιά της. Ο Αστέρης και ο Μαθιός, αντιμετωπίζοντας την πρόθεση της Καλλιόπης να παραχωρήσει το χωράφι στον Μανόλη, αναζητούν εξηγήσεις από τη μητέρα τους. Ωστόσο, εκείνη αρνείται να αποκαλύψει τους λόγους πίσω από την απόφασή της, κρατώντας τα μυστικά της κρυμμένα.

Η Αργυρώ, αντιμετωπίζοντας την απελπισία, αποκαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή. Ο μόνος που γνωρίζει το μυστικό της είναι αυτός ο άνθρωπος, που φαίνεται να είναι ο μοναδικός που δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη της. Εν τω μεταξύ, το σχέδιο του Τόλη για τη Λεμονιά εκτελείται με τη στήριξη της Τζένης και της Θοδώρας, προκαλώντας νέες εξελίξεις στο πλέγμα των σχέσεων τους. Καθώς ο χρόνος περνά, οι χαρακτήρες ανακαλύπτουν πτυχές του εαυτού τους και αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των επιλογών τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ