Σασμός επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον της Στέλλας

Σασμός επεισόδια: Μεγάλο ενδιαφέρον πάει στους χαρακτήρες της σειράς, που έχουν μείνει χαραγμένοι στο κοινό, που είναι και ο λόγος των εξαιρετικών ποσοστών στην τηλεθέαση. Ένας από αυτούς είναι και η Στέλλα, την οποία και υποδύεται η Ευγενία Σαμαρά, κάνοντας πραγματικά εξαιρετική δουλειά.

Σασμός επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον της Στέλλας

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, για τα όσα συμβαίνουν στο χαρακτήρα της και το τέλος της πρώτης σεζόν. «Προσπαθεί να βοηθήσει τον Καραπάνο, του χρωστάει άλλωστε γιατί βοήθησε με τη δίκη του Αστέρη. Θα κάνει ότι μπορεί για να βρει τον γιο του, λοιπόν, που δεν ξέρει ότι είναι μπροστά στα μάτια της καθώς είναι ο σύντροφος της!

Θα ζοριστεί, νομίζω! Θα της ζητηθούν πολλά πράγματα από τον Καραπάνο που θα έρθουν κόντρα με την ηθική και τη δουλειά της. Θα παρανομήσει όσο και να μην το θέλει», είπε αρχικά η Στέλλα. Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για τα ερωτικά της: «Νομίζω κανείς δεν ξέρει, ούτε η ίδια! Θεωρώ ότι είναι μεγάλη αγάπη αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τον βλέπει ερωτικά πλέον. Η Στέλλα, άλλωστε, θα τον ερωτευτεί τον Γεράσιμο».

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΣασμόςΣασμός επεισόδια