Σασμός επεισόδια – Αργυρώ – Αστέρης επιστρέφουν άρον άρον

Σασμός επεισόδια – Τα επεισόδια που ακολουθούν στη σειρά υπόσχονται να είναι συναρπαστικά καθώς ένα ξαφνικό τηλεφώνημα αναστατώνει τις ζωές του Αστέρη και της Αργυρώς. Ο Αστέρης, συνειδητοποιώντας ότι η απόσταση που δημιούργησε με τη στάση του απέναντι στην Αργυρώ τον απομακρύνει από την αγαπημένη του και το παιδί τους, αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να λύσει τις αντιφάσεις τους.

Σασμός επεισόδια – Αργυρώ – Αστέρης επιστρέφουν άρον άρον 

Καταφθάνει στο σπίτι της Αγγέλας, όπου η Αργυρώ έχει βρει καταφύγιο, ο Αστέρης ζητά να συναντήσει την επίμαχη γυναίκα. Ωστόσο, αντιμέτωπος με την αρνητική αντίδραση της Αργυρώς, αποφασίζει να μην εγκαταλείψει τον τόπο χωρίς να λύσει τα προβλήματά τους. Έτσι, μετά από μια αναπόφευκτη σύγκρουση, η Αργυρώ αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον Αστέρη. Καθώς οι δυο τους ξετυλίγουν τα νήματα των συναισθημάτων τους, παραδέχονται τα λάθη τους και αποκαλύπτουν μυστικά που τους είχαν απομακρύνει.

Η αγάπη τους, ωστόσο, αποδεικνύεται ισχυρότερη από κάθε εμπόδιο, καθώς αποφασίζουν να επανασυνδεθούν. Καταφέρνουν να απολαύσουν στιγμές ευτυχίας στην Αθήνα, μακριά από τις οικογένειές τους. Ωστόσο, η ηρεμία τους διακόπτεται από ένα τηλεφώνημα που φέρνει αναταραχή. Η είδηση της απόπειρας δολοφονίας του Μαθιού τους καθιστά αναγκαστικά να επιστρέψουν στην Κρήτη. Η αντίδραση της Βασιλικής, που αρνείται να δει την Αργυρώ, προκαλεί ανησυχία στην Καλλιόπη για την εξέλιξη των γεγονότων.

Η Αργυρώ, αποφασισμένη να διακόψει κάθε είδος επαφής με τους Σταματάκηδες, δηλώνει ανοιχτά τις προθέσεις της στην Καλλιόπη. Ενώ όλοι καλωσορίζουν το ζευγάρι, η Βασιλική παραμένει αποστασιοποιημένη. Η Καλλιόπη φοβάται τις ενδεχόμενες συνέπειες στις σχέσεις των δυο νύφων της. Έτσι, ενώ οι δυο τους προσπαθούν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους μετά από τα ταρακούνηματα, τα επεισόδια αναμένονται να είναι γεμάτα ανατροπές και συγκινήσεις, καθώς οι σκιώδεις σκηνές του παρελθόντος απειλούν να επιστρέψουν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ