Σασμός επεισόδια – Αν σπάσεις εσύ, καήκαμε

Σασμός επεισόδια – Χιλιόμετρα μακριά, στην όμορφη Κρήτη, η επίσκεψη της Εύας και η συζήτησή της με τον Μαθιό έρχονται σαν ένας αναταρακτικός άνεμος για την οικογένεια των Σταματάκηδων. Παρόλα αυτά, η Εύα φαίνεται να φέρνει μαζί της διαφορετικές προθέσεις.

Σασμός επεισόδια – Αν σπάσεις εσύ, καήκαμε

Παράλληλα, ο Χρήστος εκδίδει εντολή για την κράτηση των Αντρέα και Τηλέμαχου, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να τους συνδέσει με την επίθεση. Τα δύο αδέλφια βρίσκονται σε έντονη αναστάτωση, με τον Τηλέμαχο να αντιλαμβάνεται ότι ίσως είναι καλύτερο να υποχωρήσει. Ο Αντρέας, με αυστηρότητα, τον καλεί να διατηρήσει σιωπή. “Ό,τι κι αν συμβεί, θα αρνηθείς τα πάντα. Διατήρησε τη σιωπή σου. Δεν θα είμαι εκεί να σε σώσω κάθε φορά. Αν σπάσεις εσύ, καήκαμε του λέει με αυστηρό ύφος.

Αν παραβιάσεις αυτό, θα βρεθούμε μέσα για πολλά χρόνια. Ξέρω τι σημαίνει φυλακή, και δεν θέλεις να το βιώσεις. Δεν θα αντέξεις,” του λέει αυστηρά ο Αντρέας, ενώ ο Τηλέμαχος κατανοεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η Θοδώρα ενημερώνει τον Παύλο για τον έρωτα που αναπτύσσεται μεταξύ του Γιώργου και της Εύας, ενώ η Ντίνα αναρρώνει υπό τη φροντίδα του Βαγγέλη.

Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει το μυστικό που κρύβει η οικογένεια της από τον Αντρέα, χωρίς ωστόσο να λαμβάνει σαφείς απαντήσεις. Ο Χρήστος, αποφασισμένος, να βάλει τέλος στην βεντέτα τους τρίζει τα δόντια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ