Σασμός – Έντονο το πάθος – Καταλήγουν στο κρεβάτι

Σασμός – Στο σημερινό επεισόδιο, οι εξελίξεις είναι εντυπωσιακές. Ο Αντρέας βρίσκεται σε έναν πυρετώδη έρωτα για την Εύα, και οι δυο τους μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Η αλληλεπίδρασή τους δεν μπορεί να κρυφτεί, αφού φαίνεται πόσο εντυπωσιακά συναισθάνονται ο ένας για τον άλλον.

Σασμός – Έντονο το πάθος – Καταλήγουν στο κρεβάτι

Ο Αντρέας δίνει στην Εύα ένα υπόσχεση παρηγοριάς, διαβεβαιώνοντάς την πως δεν υπάρχει λόγος να φοβάται τίποτα όσο είναι εκείνος δίπλα της. Τα συναισθήματα της Βασιλικής για εκδίκηση ενισχύονται, και απειλεί τον Μαθιό με χωρισμό εάν δεν εκτελέσει το Λάζαρο. Η Θοδώρα αντιμετωπίζει τα γεγονότα σαν τιμωρία από το Θεό για τον χαμό του Πετρή. Ο Αντώνης και ο Γιώργος φοβούνται ότι θα αποκαλύψουν την αλήθεια στη Μαρίνα.

Η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της σε όλους τους τομείς, ενώ ο Αντρέας φαίνεται να εμπλέκεται όλο και περισσότερο σε αυτό τον έρωτα. Όλα αυτά δείχνουν ότι τα πιο δύσκολα στιγμιότυπα δεν έχουν ακόμα έρθει στην Άνω Ποριά. Η ένταση στο σενάριο εντείνεται, και οι χαρακτήρες βρίσκονται σε μια δύσκολη καμπή. Οι πεποιθήσεις της Βασιλικής για εκδίκηση και οι απαιτήσεις της απειλούν τη σταθερότητα της σχέσης του Μαθιού.

Η Θοδώρα αντιμετωπίζει τη ζωή της ως μια είδη τιμωρίας, ενώ οι φόβοι του Αντώνη και του Γιώργου για την αποκάλυψη της αλήθειας δημιουργούν ένα επιπλέον επίπεδο έντασης. Παράλληλα, η Εύα συνεχίζει να χειρίζεται τα νήματα του παιχνιδιού της, ενώ ο Αντρέας βαθαίνει στον κόσμο των συναισθημάτων για εκείνη. Οι προκλήσεις αυξάνονται, και η Άνω Ποριά φαίνεται να κρύβει ακόμα περισσότερα μυστικά που αναμένουν να αποκαλυφθούν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος