Σασμός – Ενώνονται με τα δεσμά του γάμου

Σασμός – Ο Θρησκευτικός γάμος της Αργυρώς και του Αστέρη θα συνταράξει τους θεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Αργυρώ, ενώ είναι έγκυος, θα ενωθεί με τον αγαπημένο της Αστέρη. Αυτό το ζευγάρι από την Άνω Ποριά, που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, θα πραγματοποιήσει το όνειρό του, μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες γάμου.

Σασμός – Ενώνονται με τα δεσμά του γάμου

Οι προσπάθειες τους για κρυφούς γάμους δεν είχαν επιτυχία, ενώ και η παρουσία τους στην Αθήνα δεν αποδείχθηκε εύκολη. Αυτή τη φορά, όμως, με την έγκριση της Καλλιόπης, θα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Η Καλλιόπη πάντα αποτελούσε εμπόδιο στις προηγούμενες προσπάθειές τους λόγω του κρυφού τους γάμου. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί από τον παπα-Μιχάλη και όλοι θα είναι εκεί για να τους χαρίσουν τις πιο όμορφες ευχές. Το χωριό θα γίνει ένας χώρος γιορτής. Σύσσωμο το χωριό θα πετάξει ρύζι σε Αστέρη και Αργυρώ με τις καλύτερες ευχές.

Αυτό το ζευγάρι θα ενώσει επίσης τις δύο οικογένειες και θα βάλει τέλος στη βεντέτα των παλαιών γενεών. Η χαρά τους δεν θα ολοκληρωθεί εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, η Αργυρώ θα αποκτήσει το δεύτερο παιδί της. Αυτή η ευτυχισμένη οικογένεια περιμένει πλέον να ζήσει τη ζωή της με ακόμα περισσότερη αγάπη και ευτυχία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ