Σασμός – Ένα ραβασάκι του κόβει την ανάσα

Σασμός – Ο Εισαγγελέας Γιακωβάκης, πρωταγωνιστής της σειράς, έχει ένα μεγάλο μυστικό που σύντομα θα αποκαλυφθεί, δημιουργώντας αναταραχές στην πλοκή. Κατά τη διάρκεια του επερχόμενου επεισοδίου, ο Χρήστος Γιακωβάκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν του και τις συνέπειες των πράξεων του.

Σασμός – Ένα ραβασάκι του κόβει την ανάσα

Καθώς επιχειρεί να θέσει τέλος στη βεντέτα μεταξύ των οικογενειών και να εξαρθρώσει τα εγκληματικά δίκτυα, ο Γιακωβάκης αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά του. Παρά την προσήλωσή του στη δικαιοσύνη, αποκαλύπτεται πως έχει διαπράξει έναν φόνο, ένα μυστικό που κανείς δεν γνώριζε παρά μόνο εκείνος ο ίδιος. Ο Χρήστος, σε ένα περιστατικό που συνέβη πολλά χρόνια πριν στην Κρήτη, βρέθηκε με έναν φίλο του σε μια βόλτα, όπου μεθυσμένοι και κατά τη διάρκεια μιας έντονης διαμάχης, ο Χρήστος τον σπρώχνει κατά λάθος στο γκρεμό, προκαλώντας το θάνατό του.

Αυτή η σκοτεινή πράξη, που έμεινε κρυμμένη για πολλά χρόνια, αναδύεται τώρα, απειλώντας να καταστρέψει τη φήμη και τη θέση του Γιακωβάκη. Κάποιος που γνωρίζει το μυστικό του απειλεί να το αποκαλύψει, δημιουργώντας ένταση και αβεβαιότητα για το μέλλον του. Με αυτό το ανατρεπτικό στοιχείο που εισάγεται στην πλοκή, οι επόμενες εξελίξεις της σειράς υπόσχονται δράμα και ένταση. Ο Χρήστος Γιακωβάκης θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του και να αντισταθεί στις απειλές που τον περιβάλλουν, προκειμένου να διατηρήσει τον έλεγχο και την αξιοπιστία του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ