Σασμός: Ένα νέο ερωτικό τρίγωνο έρχεται για να μας διχάζει

Σασμός: Η Ευφημία Καλογιάννη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την σειρά “Σασμός”, αλλά και για ένα νέο ερωτικό τρίγωνο που έρχεται για να μας διχάζει. Η Ντίνα θα μπλεχτεί σε μία περίπλοκη κατάσταση, στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός: Ένα νέο ερωτικό τρίγωνο έρχεται για να μας διχάζει

Όπως δήλωσε η ηθοποιός, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα περάσει πολλά. Η Ντίνα είναι πολύ ερωτευμένη με τον Αντώνη, παρόλο που εκείνος δείχνει μονίμως σκεπτικός.

Η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους, θα προχωρήσει αρκετά. Τα νέα αυτά θα φτάσουν και στην Μαρίνα, η οποία θα έχει ένα μικρό ξέσπασμα. Τη στιγμή που αποφάσισε να του πει το μεγάλο ναι, η ευκαιρία χάθηκε. Ο Αντώνης, είναι αλλού…

Όπως ανέφερε η Ευφημία Καλογιάννη, η Ντίνα δε θα μάθει σύντομα τα ερωτικά συναισθήματα του Αντώνη για την Μαρίνα. Παρόλο που βλέπει πως ο αγαπημένος της είναι σκεπτικός, το μυαλό της δε πηγαίνει σε αυτή τη γυναίκα.

Μαζί θα ζήσουν μία έντονη ιστορία. Η σχέση τους θα προχωρήσει, μέχρι ο Αντώνης να αντιληφθεί πως δε μπορεί να κοροϊδεύει άλλο τη συνάδελφό του. Τα μάτια του προδίδουν άλλα…

Μία εκδρομή τους, θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει μεγαλύτερο κακό. Η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα, θα τους δει από μακριά και θα τρέξει να πει τα νέα στην φιλενάδα της.

Η Μαρίνα θα λυγίσει. Ο αγαπημένος της Αντώνης προχώρησε τη ζωή του. Μόνο που ο Αντώνης δεν αισθάνεται το ίδιο με την Ντίνα. Η Ντίνα είναι θαμπωμένη από τον πρωταγωνιστή και αρνείται να δει την αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός επεισόδια