Σασμός – Ένα μωρό φέρνει την λύτρωση

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Θοδώρα θα αντιμετωπίσει μια εκπληκτική ανατροπή στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Σασμός – Ένα μωρό φέρνει την λύτρωση

Αν και έχει μεγάλη ενοχή για τον θάνατο του Πετρή και πιστεύει ότι δεν είναι αξία να είχε παιδί, σύντομα θα έρθει η ανακούφιση. Ένα μωράκι θα εμφανιστεί στο δρόμο της, ψάχνοντας για οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ θα αφήσουν ένα μωρό έξω από την πόρτα του παπά Μιχάλη, ο οποίος μαζί με την παπαδιά του θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να το φροντίσουν. Θα αναζητήσουν άμεσα έναν κατάλληλο γονιό για το μωρό πού θα σταθεί πλάι σε αυτό το παιδί και θα το αγαπήσει πραγματικά σαν να ήταν δικό του.

Η πρώτη σκέψη του παπά Μιχάλη θα είναι η Θοδώρα, που επιθυμεί να γίνει μητέρα αλλά δεν έχει καταφέρει να το πετύχει. Θα είναι αυτό το παιδάκι η αφορμή για να ξαναχαμογελάσει και να αφήσει πίσω τα λάθη του παρελθόντος; Όλα θα ανατραπούν για την Θοδώρα και τους γύρω της στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ποιες επιπλέον προκλήσεις θα αντιμετωπίσει η Θοδώρα με την άφιξη του μωρού; Ποια μυστικά ενδέχεται να αποκαλυφθούν με αυτήν την αλλαγή στη ζωή της Θοδώρας;

Και πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι χαρακτήρες στο νέο αυτό γεγονός; Οι εξελίξεις αυτές θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της σειράς, ανοίγοντας παράλληλα πολλά ερωτήματα για το μέλλον των χαρακτήρων και την εξέλιξη της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ