Σασμός – Εγκαταλείπει τον Αστέρη – Έξαλλη η Καλλιόπη

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές και αποκαλυπτικές. Ο Πατέρας της Αργυρώς θα προειδοποιεί την ηρωίδα να πάρει το παιδί της και να φύγει. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι το όνειρο που θα ζήσει η Αργυρώ με τον πατέρα της.

Σασμός – Εγκαταλείπει τον Αστέρη – Έξαλλη η Καλλιόπη

Στο όνειρο αυτό, ο Μάρκος θα παίζει έναν λυπητερό σκοπό στη λύρα του, ανακοινώνοντας την επικείμενη καταστροφή και προτρέποντας την Αργυρώ να εγκαταλείψει τα πάντα και να φύγει μακριά, ακόμα και αν ο Αστέρης διαφωνεί. Η Αργυρώ ξυπνά από τον εφιάλτη με σαφήνεια σχετικά με την απόφασή της. Ταυτόχρονα, ο Αστέρης προσπαθεί να ξανακερδίσει την αγάπη της, εκφράζοντας τα συναισθήματά του και δηλώνοντας την αφοσίωσή του. Η Αργυρώ, αν και του αποκρίνεται θετικά, γνωρίζει ότι πρέπει να πάρει τα ηνία της ζωής της.

Το ζευγάρι περνά μια ξεχωριστή νύχτα, αλλά το πρωί ο Αστέρης ξυπνάει μόνος του στον καναπέ, αντιλαμβανόμενος ότι η Αργυρώ και το παιδί του έχουν φύγει. Στον υπολογιστή του διαπραγματεύεται την αγορά δύο ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από την Κρήτη προς τον Πειραιά, καταλαβαίνοντας ότι η Αργυρώ έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί.

Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα, μητέρα της Αργυρώς, ενημερώνεται ότι η κόρη της επισκέπτεται την ξαδέρφη της στην Αθήνα. Αυτή την πληροφορία τη μεταφέρει στον Αστέρη, που επιδιώκει απεγνωσμένα να βρει την Αργυρώ προτού χαθεί από τη ζωή του οριστικά. Παράλληλα, η Καλλιόπη, η πεθερά της Αργυρώς, αντιδρά με οργή στο γεγονός ότι η νύφη της παίρνει το εγγόνι της μακριά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος