Σασμός – Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη

Σασμός – Ο Αντώνης αποφασίζει να υποβάλει την παραίτησή του στον ταξίαρχο, αντιμετωπίζοντας τις δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση του με τη Μαρίνα και τα μυστικά που της είχε κρατήσει κρυφά. Ταυτόχρονα, ο Παύλος και ο παππά-Μιχάλης ανησυχούν για την προσέγγιση της Εύας και του Αντρέα, πιστεύοντας ότι αυτή η ένωση θα φέρει μόνο δυστυχία στην Άνω Ποριά.

Σασμός – Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη

Παράλληλα, η Εύα πιέζεται από τον Αντρέα να αποκαλύψει τα μυστικά της για τον Μαθιό και βρίσκει στον Βαγγέλη έναν ασφαλή σύμμαχο. Η νύχτα πλησιάζει, και η ανησυχία της Μαρίνας αυξάνεται. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ παραμένει άγνωστη στη συμπεριφορά του Αστέρη, ενώ αυτός ακούει μία ακόμα αποκάλυψη που τον απομακρύνει περισσότερο από την οικογένειά του, αυξάνοντας το μένος του εναντίον τους.

Παράλληλα, η Καλλιόπη και η Βασιλική υλοποιούν το σκοτεινό σχέδιό τους, εμπλέκοντας και τον Τόλη χωρίς να το γνωρίζει. Οι δύο γυναίκες είναι έτοιμες να εκδικηθούν τον Λάζαρο μόνες τους και ετοιμάζονται να τον συναντήσουν στο σπίτι στο βουνό όπου κρύβεται, δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερα προβλήματα. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, οι εντάσεις αυξάνονται σε όλους τους χαρακτήρες. Ο Αντώνης αντιμετωπίζει τις συνέπειες των αποφάσεών του, ενώ η Μαρίνα αντιλαμβάνεται ότι κάτι ανεπανόρθωτο πλησιάζει. Ο Παύλος και ο παππά-Μιχάλης προσπαθούν να αποτρέψουν τη σύνδεση της Εύας και του Αντρέα, ανησυχώντας για το κακό που μπορεί να φέρει στην κοινότητά τους.

Στο μεταξύ, η Αργυρώ συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις αποκαλύψεις και την απόσταση του Αστέρη, ενώ οι σκοτεινές πλευρές του παρελθόντος αναδύονται, δημιουργώντας έναν πύργο αβεβαιότητας γύρω του. Κατά τη διάρκεια αυτής της αναταραχής, η Καλλιόπη και η Βασιλική σχεδιάζουν την εκδίκησή τους, ενώ ο Λάζαρος αγνοεί τον κίνδυνο που πλησιάζει με κάθε βήμα τους. Η σκοτεινή εξέλιξη των γεγονότων υπόσχεται να αναστατώσει τις ζωές όλων των χαρακτήρων, δημιουργώντας ένα πυκνό ατμοσφαιρικό υπόβαθρο γεμάτο αναταραχή και μυστήριο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος