Σασμός – Δύσκολες ώρες για Αργυρώ – Στέλλα

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς, και οι επόμενες εξελίξεις υπόσχονται δράμα και ένταση, καθώς οι πρωταγωνίστριες βρίσκονται σε δύσκολη θέση στις ζωές τους. Στέλλα και Αργυρώ αντιμετωπίζουν προκλήσεις που τις φέρνουν στα όριά τους.

Σασμός – Δύσκολες ώρες για Αργυρώ – Στέλλα

Η Στέλλα προετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Χρήστο, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να ξεκινήσει νέα ζωή με τον Αστέρη. Ωστόσο, οι σχέσεις τους δεν εξελίσσονται όπως επιθυμούν. Ο Χρήστος απομακρύνεται από τη Στέλλα, προκαλώντας της αναστάτωση και ανασφάλεια. Ταυτόχρονα, ο Αστέρης απομακρύνεται από την Αργυρώ λόγω της ζήλιας της. Η Σάντρα επιτυγχάνει να χωρίσει το ζευγάρι, δημιουργώντας περαιτέρω διχάσματα. Η Βασιλική παρατηρεί την κατάσταση της Αργυρώς και επεμβαίνει, προσπαθώντας να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες.

Παροτρύνει την Αργυρώ να αντιμετωπίσει τη ζήλια της και να επικεντρωθεί στον εαυτό της. Ταυτόχρονα, η Στέλλα βρίσκει στήριξη στον πατέρα της, τον Τάσο, ο οποίος την εμψυχώνει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και να μην υποκύψει στην απογοήτευση. Πόσο ακόμη θα διαρκέσει αυτή η κατάσταση για τις δύο γυναίκες στη σειρά; Η ανατροπή φαίνεται αναπόφευκτη και οι αναταράξεις στις σχέσεις τους αναμένεται να φέρουν ακόμη περισσότερη ένταση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ