Σασμός – Δεν θα με σκοτώσεις – Δεν είσαι φόνισσα

Σασμός – Το γεγονός πως τίποτα δεν μένει κρυφό από την «καπετάνισσα» θα αποδειχτεί ξανά, μέσα στα επόμενα επεισόδια, όπου και θα καταλάβει πως ο άντρας που της παρουσιάστηκε ως Σταμάτης Κωστάκης, συγκρατούμενος του άντρα της στη φυλακή, της είχε πει ψέματα.

Σασμός – Δεν θα με σκοτώσεις – Δεν είσαι φόνισσα

Και για την ταυτότητα του αλλά και για το ότι πίσω από τη δολοφονία του Βασίλη κρύβεται ο Παύλος Βρουλάκης. Η Καλλιόπη, που θα συνειδητοποιήσει πως στην πραγματικότητα στο σπίτι της είχε μπει ένας άντρας ονόματος Θανάση που δεν είχε δει ποτέ τον Βασίλη, θα κάνει αυτό που κρίνει σωστό. Θα πάει να βρει τον Αντρέα για να πάρει τις απαντήσεις που χρειάζεται. «Εσύ τίναξες όλο το χωριό στον αέρα, εσύ έστειλες στον τάφο τον εγγονό μου και παραλίγο να στείλεις και τον Μαθιό μου.

Ένα πράγμα μού μένει μονάχα να ξέρω. Εσύ έδωκες την εντολή να φάνε τον άντρα μου;». Ο Αντρέας χωρίς ντροπή θα της πει: «Ναι, εγώ το έκαμα. Ετσά έπρεπε να γίνει και το κατές. Το αίμα του Βασίλη, για το αίμα του Μάρκου. Δεν θα με σκοτώσεις. Δεν είσαι φόνισσα». Όμως η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη. «Για τον φονιά του άντρα μου θα τα λερώσω τα χέρια μου. Μα πριχού πας να συναντήσεις τους δικούς σου εκειά πάνω, πρέπει να κατέεις ποιοι είναι αυτοί.

Ο Βασίλης που έδωσες εντολή να σκοτώσουν ήταν ο θείος σου και ο Νικηφόρος ήταν ο ανιψιός σου. Γιατί δεν είσαι παιδί του Μανούσου. Ο κύρης σου ήταν ο Ρούσσος». Το πρόσωπο του Αντρέα θα σκοτεινιάσει από το σοκ, ενώ λίγο αργότερα θα ακουστεί ένας πυροβολισμός. Από εκείνη τη στιγμή, τα ίχνη του Αντρέα θα εξαφανιστούν. Κανείς δεν θα μπορεί να τον εντοπίσει νεκρό ή ζωντανό, με αποτέλεσμα όλοι να βάλουν στο μυαλό τους τα χειρότερα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ