Σασμός – Δεν αντέχει το βάρος και παραιτείται

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται εκρηκτικές εξελίξεις, καθώς ο χαρακτήρας του Αντώνη θα δεχθεί έντονη πίεση από τα πρόσφατα γεγονότα στην Άνω Ποριά. Αντιμετωπίζοντας τον θάνατο του Νικηφόρου, το χωριό παρασύρεται σε θρήνο, και η σιωπηλή αναγγελία της επικείμενης εκδίκησης ανάμεσα στις δύο οικογένειες γίνεται αναπόφευκτη.

Σασμός – Δεν αντέχει το βάρος και παραιτείται

Η Καλλιόπη και η Βασιλική θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους να εξοντώσουν τον Λάζαρο, καταφέρνοντας να το πραγματοποιήσουν. Ο χαμός του Λάζαρου προκαλεί οργή στον Ανδρέα Βρουλάκη, ο οποίος ορκίζεται να εκδικηθεί, πεπεισμένος πως ο Μαθιός είναι ο υπεύθυνος για τα όσα συμβαίνουν. Ο Αντώνης Φραγκιαδιάκης αναγνωρίζοντας τον κίνδυνο, εκδίδει εντολή για την παρουσία αστυνομικών έξω από τα σπίτια και τη διεξαγωγή περιπολιών 24/7. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές, ο ίδιος ο Αντώνης, κατά την πορεία της σειράς, αποδεικνύεται ανίκανος να αντέξει το βάρος των πρόσφατων γεγονότων και υποβάλλει την παραίτησή του στον ταξίαρχο.

Η απόφαση αυτή να αποχωρήσει από το Σώμα είναι οριστική, καθώς κατηγορεί τον εαυτό του για το αίμα που έχει χυθεί και το οποίο δεν κατάφερε να εμποδίσει. Η σειρά εμβαθύνει σε έναν κόσμο διακεκριμένο από έντονες συναισθηματικές αντιφάσεις και διλήμματα. Ο Αντώνης, αφού αντιμετωπίζει τον πόνο του χαμένου Νικηφόρου και την άναρχη βία που εκδηλώνεται στο χωριό, φτάνει σε σημείο κρίσης όπου η ηθική του υποκείμενη πίεση αναγκάζει τον ίδιο να αποσυρθεί από τον ρόλο του στην αστυνομία.

Η αναπάντεχη εξέλιξη αποκαλύπτει την αδυναμία του συστήματος απέναντι στη βία και τον ρόλο του κάθε ατόμου στην εξασφάλιση της δικαιοσύνης. Καθώς ο Αντώνης αποχωρεί, η σειρά αποτυπώνει μια σκοτεινή πραγματικότητα όπου οι προσωπικές θυσίες γίνονται αναπόφευκτες για την επιβίωση ενός κοινωνικού ισοζυγίου που κρέμεται απειλητικά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος