Σασμός – Αυτός στήνει την παγίδα στον Παύλο

Σασμός – Ο Γιακωβάκης, με σκοπό να επιτύχει τον στόχο του και να ξεσκεπάσει τους δολοφόνους του Στεφανή,  αναλαμβάνει την ενεργό έρευνα κατά των ενεχομένων προσώπων, εξετάζοντας όλους τους διαθέσιμους πόρους και ανακρίνοντας τους πληροφορούμενους. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, δέχεται μια ανώνυμη καταγγελία που αναφέρεται στον Παύλο.

Σασμός – Αυτός στήνει την παγίδα στον Παύλο

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτεται ότι στο οινοποιείο του Βρουλάκη κρύβονται πολλά παράνομα όπλα. Αμέσως, ο εισαγγελέας δίνει εντολή για έρευνα, και αστυνομικοί εκτελούν την επιχείρηση, εξετάζοντας προσεκτικά το οινοποιείο. Η καταγγελία αποδεικνύεται αληθινή, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τα παράνομα όπλα και να συλλαμβάνουν τον Παύλο. Ο Παύλος, δηλώνοντας τον εαυτό του αθώο, βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, καθώς δυσκολεύεται να αποδείξει την αθωότητά του σχετικά με τα ευρεθέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com, ο Παύλος αναμένεται να παραμείνει στη φυλακή μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Τα άτομα που στέκονται στο πλευρό του Παύλου σπεύδουν να τον υποστηρίξουν, πιστεύοντας πως έχει πέσει θύμα παγίδας. Παράλληλα, ο Γιακωβάκης επιδιώκει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαμάχη των δύο οικογενειών, καθώς και για να ανακαλύψει τη σχέση του Ευθύμη με τα πρόσφατα γεγονότα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ